- Poruka
- 397.438
ma tu znam ..od letos sa mora...:-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kučka:Bice dana ..:-D
kučka:Bice dana ..:-D
Profimare:Ma nijeee... vidis ovog bildera sa dve cice... e tu sam negde i ja
A sad sexomani, back to topic![]()
za sada mislim nema potrebe a nadam se da i nece biti. Trudicemo se obojemax73:Sta to znaci ZA SADA?
Sve ti znasLjuba82:...ooo шмекеру...Н знам...а јел ова друга Драгана? Онда и њу знам...
![]()
Profimare:Sve ti znas![]()
A jel znas ovog lika iza natase sa njene leve strane
![]()
Profimare:"crnac" nas najbolji bodi bildera od ove desno verovatno znas i burazera
![]()
Profimare:"crnac" nas najbolji bodi bildera od ove desno verovatno znas i burazera
![]()
Zefirra:...
...jesam i namaravam...
MarijA`:Aha... razmišljala malo ovo-ono... računa se?![]()
ma mora da ti se yebe, samo ti se cini da ti se ne yebe.. tako se meni nekad ne ide na basket i onda me dofate: "ajde, ajde, ajde.." i nekako me nateraju.. krene basket, mic po mic, i da vidis kako ide..Maslachak:...nop. a necu ni kasnije. stvarno mi se ne yebe.
otkacena slavonka:imas pozamasne misice na desnici onda... :wink:
...i onda ja njemu kazzem... "ajde malo.... necemo da se yebemo.... samo da se mazimo...." i mic po mic....bundeva:ma mora da ti se yebe, samo ti se cini da ti se ne yebe.. tako se meni nekad ne ide na basket i onda me dofate: "ajde, ajde, ajde.." i nekako me nateraju.. krene basket, mic po mic, i da vidis kako ide..