Da li ste se danas seksali ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
NEO18:
Nemam vremena za taj poduhvat.Ali se nadam da si maznula nekog.A ako nisi ti jednostavno izadji negde u provod i pridji nekom muskarcu koji ti se svidi i daj mu do znanja da si za "OPA CUPA DIVLJI MAMBO".Ako kojim slucajem odbije,nemoj da te to obeshrabri,nego idi dalje i ubrzo ce neki pristati :lol:

A sto zbrisa onda ono vece..:razz: jos sam i trcala za tobom uz" Stani, staniiiii, molim te staniii.. divlji Mambooo"..:-D jel to ona pesmica " Ona hoce Mambo... :-D

Negooo ..Reci ti nama Kako si i dobro dosao na temu gde se prica ali i radi kao sto vidis..

i ja isto mnogo volim dobre guzice, mada bogo moj volim i sisu za ponijeti....
A kad bih pisao svaki put kad kresnem smorio bih vas.... Na svakih 6 sati, ko antibiotike... I uzivam u svrsavanju u ribicu i ona isto mnogo uziva u tome... Pije tablete tako da nema frke, a i zdravi smo oboe...tako da se samo opustim i svrsavam....:)

labo:
i ja isto mnogo volim dobre guzice, mada bogo moj volim i sisu za ponijeti....
A kad bih pisao svaki put kad kresnem smorio bih vas.... Na svakih 6 sati, ko antibiotike... I uzivam u svrsavanju u ribicu i ona isto mnogo uziva u tome... Pije tablete tako da nema frke, a i zdravi smo oboe...tako da se samo opustim i svrsavam....:)
...bogca mu, al si se ti zaljubio... jel` jesi? a? a?

ja bih kod matichara.

Back