Will to Power
Domaćin
- Poruka
- 3.997
Da li je realno da ti svaku temu trolujes?Jeri treba da se upisemo svaki put kad nismo ili samo kad jesmo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je realno da ti svaku temu trolujes?Jeri treba da se upisemo svaki put kad nismo ili samo kad jesmo?
Pq vidim, ja do sad nisam, mislivsi da treba samo kad ga imam, al ti si me zbunila
Da li je realno da ti svaku temu trolujes?
Ebemo itekako, samo ne danas, a nismo bas ni deca.ebete li se deco?
ne, čitamo junga![]()
Nije tačno!Pa njoj nije do seksa, a kako bi se onda drugacije upisala ovde![]()
e da ti kažem pravo još dok se kuvala kafa jutros u pola sedamA da otvorimo temu - Da li ste trcali danas? Ili Da li ste jeli slatkise danas? ... i sve ono sto se radi kad seksa nema![]()
Nije tačno!
Samo pričam od jеbânje,
To mi glavna tema
Jebâo bi' i sad bi' jebâo
al' nema![]()
Ne, hvalaHoces cokoladu?![]()
Sto se tice bolda, ne treba biti opterecen, a sto se tice dela koji nije boldan, treba staviti do znanja da bi je.bo jer kako ce znati da bi je.bo ako to nisi stavio do znanja.Samo pričam od jеbânje,
To mi glavna tema
Jebâo bi' i sad bi' jebâo
al' nema![]()
e da ti kažem pravo još dok se kuvala kafa jutros u pola sedam
nestadoše dve rashlađene profiterole
sad mi sex uopšte ne treba![]()
poraso je, sad sam uzimaA muzjak? Jesi li i njemu dala??![]()
Hvala na savetu koji ne tražih, sigurno ću poslušatiSto se tice bolda, ne treba biti opterecen, a sto se tice dela koji nije boldan, treba staviti do znanja da bi je.bo jer kako ce znati da bi je.bo ako to nisi stavio do znanja.
Uopste me ne interesuje ko i sta trazi.
Hoces cokoladu?![]()
dok mu ta druga daje samo cokoladu nije problemJa kad jedem cokoladu i muzjaku dajem, da mu ne da neka druga![]()
sta je sad ?Даш ми чоколаду?![]()
sta je sad ?
kike si izgustirao pa presao nacokoladu![]()
Nina, sa cokoladom sve pocinje. Onda kafa, pa vecera, pa vino i bude seks.dok mu ta druga daje samo cokoladu nije problem![]()
Nema seksa od kika, daj cokoladu.sta je sad ?
kike si izgustirao pa presao nacokoladu![]()
ooo zeno ..skratis mu proceduru.. kod druge posle tvoje cokolade on odmah na seksNina, sa cokoladom sve pocinje. Onda kafa, pa vecera, pa vino i bude seks.
Zato ja u startu dam cokoladu i mirni smo![]()