Bambi
Elita
- Poruka
- 19.325
Iznogude, kliknuh zbog tebe, inace slabo gledam ko se seksao i kada...i tamo, na prethodnoj strani, je neki goli chika...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sada nema dokaza ni da je postojaoNije dokazano da je čika. Maskirao je glavni znak raspoznavanja.
Sa 200 tisuća upisa kako i kruha jedeš....a kamo li ovo....ipak su pomagala iz šopa prva pomoć za karijeristkinje.A shtooo..? Evo da pocnem prva..Nisam smrc..i ne znam kada cu ..jos veci smrc..:-D
Dodje noć dodje smrt. Da sa svojom opštiš pored milijun tudjih.Jesam, sa tudjom zenom, skoro dosao kuci i po svim prilikama moracu ponovo i sa svojom.
Sinoć se javila zgodna žena i ponudila sex, za uzvrat moram reklamirati neke deterdžente na forumima. Nisam pristao, jer su moja moralna načela jaka kao Fair, superjaki čistač suđa, odnedavno dostupan sa mirisom limuna i vanile, ima ga u svim bolje snabdevenim radnjamaOvde puno pricamo o sexu,komentarisemo,odgovaramo,pitamo,cesto se i svadjamo ali jos nisam procitala da je neko napisao “Nocas sam se dobro sexala/o” ili “Jutros je pao zornjak” ili “Imam pms,smrccc” ili “Nisam pa sam ga izdrkao” ili “Nisam jos, ali hocu”..i tako dalje.Ne znam da li je tema bila ali za stare i za nove clanove pitanjea li ste se danas sexali? i ako jeste kako je bilo.? Hajde,pokusajmo biti konkretni, mozda bude zanimljivo... :-D
Ovde puno pricamo o sexu,komentarisemo,odgovaramo,pitamo,cesto se i svadjamo ali jos nisam procitala da je neko napisao “Nocas sam se dobro sexala/o” ili “Jutros je pao zornjak” ili “Imam pms,smrccc” ili “Nisam pa sam ga izdrkao” ili “Nisam jos, ali hocu”..i tako dalje.Ne znam da li je tema bila ali za stare i za nove clanove pitanjea li ste se danas sexali? i ako jeste kako je bilo.? Hajde,pokusajmo biti konkretni, mozda bude zanimljivo... :-D
ti sad cekas da neki forumas ostaviUbode li neko nekad![]()
znaci nisiMene sramota da odg na ovako zaebane teme![]()
ti sad cekas da neki forumas ostavi
onda ispod njega neka forumasica ostavi
i onda znas ko je sa kim u semi
opasna si![]()