Ajde kad prodje javi se pa da je napunimo :-PSVRCKICA:JOJ NISAM IMAM ONE MESECNE PROBLEME, E TUZNA LI SI SUDBINO, A PRAZNA GAJBA........................................
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde kad prodje javi se pa da je napunimo :-PSVRCKICA:JOJ NISAM IMAM ONE MESECNE PROBLEME, E TUZNA LI SI SUDBINO, A PRAZNA GAJBA........................................
jo33:Ajde kad prodje javi se pa da je napunimo :-P
A stvarno sto ovde ljudi misle da nekog zanima jel jesu ili nisu? To je necija licna i privatna stvar... mene bi bilo blam da ceo grad zna da sam sinoc bio ili ne sa nekom... Nisam ja ***** glumac pa da svi gledaju moj sex lajf... a i sta se to koga tice...LAF74:Ne zanima te
Lazu, bre, lazu da je demode...a,bas i ako jeste- onda sam i ja demode...E, bez zezanja, ja nisam vec nekoliko dana, zbog ciklusa...al, posto se doticni zavrsava, upravo se ostrim...jao, a ko za inat, na kompu na poslu mi stalno iskacu oni glupi sajtovi sa por.no sadrzinama...razbicu ga, samo da ga dohvatimBad_Wolf:Mozda, a i nije bitno - kazu da postaje demode...
Vau, al' si ti strašan!laki:ja sam mu ga dao po zornjaku! :razz: http://forum.krstarica.com/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=3057554#
Razz
Bad_Wolf:Mozda, a i nije bitno - kazu da postaje demode...
Bad_Wolf:Ma samosex rulz... Ako ga pak stegnem jache - cak mogu istinito reci da me bole q...