Da li ste se danas seksali ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mogu? Ok, da probam.
BAD WOLF, STVARNO MI JE ZHAO SHTO SAM TI NAPISALA TAKO STRASHNE I UVREDLJIVE RECHI, BILA SAM IZNERVIRANA, PA SAM ISKALILA BES NA JADNOME I NEVINOME TEBI. OCESH LI MI IKADA OPROSTITI? IIIIIIIIIIZZZZZVVVVVVVIIIIIIIIIIINNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIII

p.s. ovo je teshko.........;(

...ponosno, jesam.... od subote do danas...
...mdjt. jedno zapazzanje.
...seks je kvalitativno dobar srazmerno kvantiativnom provodjenju vremena.....
...u mom sluchaju. znachi shto vishe vremena, u kontinuitetu, provedemo zajedno, seks nam je sve bolji.... kad se, kao prethodne nedelje nismo videli, jel 5 dana.... trebalo nam je 2x da se uhodamo, 2x da nadjemo odgovarajuci ritam, 1 x da se sretnemo na istim talasnim duzzinama.... al onda je doshla nedelja i sve je ishlo k`o podmazano. :)

Videću da otvorim jedan rokovnik i da za svakog forumaša koji postuje na ovoj temi pišem recke ... pa da na kraju godine proglasimo najvećeg sexomana na ovoj temi ... baš mi se čini zanimljiva ta ideja
a118.gif

Gazdarica:
Natasa, sto ce ti rokovnik i recke, kad je dovoljno samo da kliknes na broj poruka kraj ovog topica i izbacice ti spisak sa imenima forumasa koji su ovdje postovali i brojem njihovih postova... :lol:

A znaš kako ... ja bih od ove teme da napravim jednu studiju .... da se pozabavim psihološkim problemima, akcijama i fizičkim reakcijama .... to bi bio kao jedno malo naučno istraživanje
p040.gif
ko koga, zbog čega i koliko puta + ko nije a hteo bi + ko nije i ne može ... u procentima, po boji kose i veličini dupeta .....

Mislim, to će biti jedan mukotrpan i dug posao .... ali uspeću
a045.gif

NatasaNatasa mozes slobodno mene da obradish psiholoshki naravno.... moram da to napomenem da ne ispadne da se tu kao neshto nabacujem.... ja sam ti pravo psihijatrijsko zamorche... mislim da je frojd mislio na mene kad je pisao svoja najvetja dela psihpanalize... a o jungu ne zelim ni da pricham... :o)))

a shto se tische glavnog pitanja seksa.... nisam i ne znam kad tju... zlo und naopako

Back