gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema smisla, jedino ja nista
Nisi jedina!
Ma kakvi mačori, šta je to
)))Nemoj, ja period pa virus i sad se vracam u formuSve cu vas staviti na blok

Evo, dogovaram i za veceras, kada i gde.Ja tebi ništa ne verujem da si ti toliko aktivan![]()
Zato si ti frustrirana, pa napadas okolo!Nisi jedina!
Veran suprug![]()
Jeco, sta si ti pila protiv virusa?Nemoj, ja period pa virus i sad se vracam u formu![]()

Zato si ti frustrirana, pa napadas okolo!![]()
Evo, dogovaram i za veceras, kada i gde.

Da mema mene i jos par ljudi tema bi zamrla skroz, zasto to dopustiti?Ma svakako, to nema ni u Diznijevim crtaćima koliko se ti ovde hvališ.
Kako se to kaže na jeziku krstarice? Lovačke priče ili "...i onda je mrmot zavio cokoladu u foliju!"![]()
Da mema mene i jos par ljudi tema bi zamrla skroz, zasto to dopustiti?
Ja ga vec bacih u nesvest citajuci tu tvoju mastariju.Tacno, bolje pustiti masti na volju nego dopustiti da tema zamre.
Evo da ti se pridruzim u mastanju.
Ljudi moji, ja danas ne da sam se seksala nego...ovako je to bilo:
Neko zvoni! Ja otvorim vrata, normalno dostavljac pice. A on zgodan, lep, visok, bicepsi, tricepsi, kvadricepsi... on ulazi u kucu, krece muzika, on se skida, krene u akciju ko Roko Sifredi, vatromet, ludilo... 35 puta sam svrsila za tih 7.5 sati seksa bez pauze.
Dopao ti se dostavljač?Ja ga vec bacih u nesvest citajuci tu tvoju mastariju.![]()
Evo, dogovaram i za veceras, kada i gde.
Ja ga vec bacih u nesvest citajuci tu tvoju mastariju.![]()

Dopao ti se dostavljač?![]()
Da, da.. To je bila ironija..A sad znamo i sa kim si se dogovarao:
![]()
Da, da.. To je bila ironija..
Nastavite samo tako, mozda do NG i bude nekog seksa.
Da, da.. To je bila ironija..
Nastavite samo tako, mozda do NG i bude nekog seksa.

Na pravom si mestu, vidiš koliko je zagorelih forumašica.Naravno da nisam i to me vise ne zanima, to sam trebao sa 15 ili eventualno sa 20 godina a ne sada da pocinjem sa 30, ranije sam jako to hteo da ostvarim ali sada dovidjenja, imam sada raznih drugih problema u zivotu.
A sramota je i predmet sprdanja ako neko nema sex?Na pravom si mestu, vidiš koliko je zagorelih forumašica.

To si tvoje reči...A sramota je i predmet sprdanja ako neko nema sex?![]()
Ne lagi!To si tvoje reči...
Časna pionirska.Ne lagi!