nepopravljiva
Aktivan član
- Poruka
- 1.477
Daleko je oktobar, tak pogled tje protji do tada, jedino ako ti se ne dopadne u medjuvremenu neshto drugo, mislim neko drugi pa je zbog toga frka..malo zekim ali mi tako slatko..j
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.........sat je sat ..................pa kako uzmesh............ :grin:Vesela_zena_beogradska:Izgleda da si i ti od onih sekundasha ..
.............ti si expert to se ne racuna ................ :grin: :grin:Vesela_zena_beogradska:Ja kad uzmem bude 3 minuta .. pa mi se vise i ne uzima ..
Uh ja sam ponekad od ovih sekundaša. :|Vesela_zena_beogradska:Izgleda da si i ti od onih sekundasha ..
Da, ali znash kako, ovakve vrucine se ne pamte ko zna od kada. Moja baba koja ima 86 god. kaze da se ne seca ovakvih tempertura za ceo zivot. Doduse ona je stara, mozda zaboravila.Tisin cvet::shock: 8)
![]()
Nekas nije bilo ni klima ni djakuzija pasmo se seksali , a bile su i te kako vrucine
kanda se narod profinio ili ti je ono![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rdjavpom ***** i dlaka smeta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:mad: :mad: :-D :grin::razz:
Uh ja sam ponekad od ovih sekundaša.
Sekundašica.
........malera :grin: :grin: :grin: a avatar poziva na blud ;-) ;-)Maslachak:...jock.
...nece ni da bude.