- Poruka
- 8.271
evo i meni se vrti u glavi..ubih se od sexanja..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel da? Pa kazem ja lepo....Devilishgirl:evo i meni se vrti u glavi..ubih se od sexanja..

Nadam se da si bolje prošla od mene i da si zakazala za popodne.nemlada_i_neukusna:Imam dogovor za sutra .. sa novim po pitanju sexa, inache starim znancem. E pa necu sa kite da silazim koliko sam (je) se uzelela. Samo da me ne iznenadi nekim neochekivanim problemom.
Nadam se da si bolje prošla od mene i da si zakazala za popodne.
Ja imam najavljeno za pola8 ujutro!

A ja apstiniram.

ma kakvi,nit je komšinica nit će biti na brzaka! :wink:nemlada_i_neukusna:Au, bre ... to neshto na brzaka pre posla? Komshinica neka?
.

Zefirra:...rece patjenik koji mrzi i smara pola foruma...pa kad forum izaziva u tebi toliki bes sta se onda motash po njemu...![]()
I toliko o tome da se danas zene satiru od ucenja!Devilishgirl:evo i meni se vrti u glavi..ubih se od sexanja..

E, vreme ti je da počneš. Kad bi znala šta propuštašsad bi gola istrčala na ulicu!kučka:A shtooo..? Evo da pocnem prva..Nisam smrc..i ne znam kada cu ..jos veci smrc..:-D
mario80:Da i ti nisi patuljak? Ili se tako osecash u rl? 8-)

Grimizni_ratnik:E pa, sinoc se ostvarilo onih 100% u najavi. Cim je usla spopao sam je. Trajalo je punih 45 min. Dovoljno, ako se ja pitam. A onda jutros. Nije jos ni oci otvorila. Kako je lezala na stomaku, samo sam joj ga stavio s ledja i rekao:"Dobro jutro, ljubavi. " Zornjak do jaja!![]()
...sto se vishe satiresh od ucenja to vishe morash od sexanja....Bass`Hunter:I toliko o tome da se danas zene satiru od ucenja!![]()
![]()

truba2:E, vreme ti je da počneš. Kad bi znala šta propuštašsad bi gola istrčala na ulicu!![]()