Da li ste se danas seksali ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa, slicno se tako zavrsava i kod nas- sto, opet rezultira proredjenim seksom...jao, izgleda da bi to mogla da bude tema za sebe...doduse, ja sam to nekako i prihvatila kao deo braka, da ne kazem bracnog folklora, al, nekad mi bas izadje iz volje, pa pocnem da se zalim...ko da ce to da pomogne...

Cupavka:
Ne razumem, bre, sta je tim- nasim, kucnim muskarcima- izgleda da vecina ceka da nas vidi stalno u tangama, halterima i ostaloj full opremi, da bi bila motivisana da skoci na nas, a , ako toga nema, onda ocekaju, valjda, da ih, oralnim putem nateramo da se daju u akciju i da nas zadovolje- to ne moz' da omane :)...mozda bi trebalo da se svaki dan setam sa samodrzecim carapama ispod farmerki, i tako malo probudim sex u svakodnevnici...samo, jbg., mrzim onaj ruzan osecaj najlona do tela tako cesto...
...e nemam ja tih problema, stvarno....
....tange, halteri i ostala full oprema na ovog mog ne deluju.... u stvari, onako, malo, u granicama normale.
...oralna motivacija (dajem) vishe lozzi mene nego njega.
...skache na prvu.
... i ne pita.
...nego nemamo gde. nije nam dovoljno na brzzaka, volim ja te maratonske susrete. pa onda, kad znamo da cemo imati vremena, prostora i to.... mi se zakazzemo, i malo prichamo o predstojecim susretima... obecanja.

Maslachak:

c022.gif

...proshli put kad je bio derbi... na po utakmice, uhvatimo se on i ja u koshtac... i teche tekma, na malom ekranu jel...
ja i on se igramo, igra se i tekma...
krece akcija, sa obe strane ekrana.... ja zvezdash, on partizanovac... ajd shto je on stao, da vidi akciju, nego shto sam i ja vrlo stala, da vidim akciju. bilo je, kud si navr`o.... stani bre.
od tada samo neutralne teme za vreme sexa.

Back