Da li ste religiozna osoba?

Da li ste religiozna osoba?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Verujem u Boga,ali ne verujem u sve Biblijske price,u biblijsku predstavu Boga.Verujem da postoji nesto sto nas izvodi na neki put,sto nas navodi na neke odluke,sto nam pomaze da istrajemo,a kako to nazvati nije mi narocito bitno.Odlazim u crkvu da se pomolim i to me zaista opusta,kao da sav teret tada odbacim ili ga sa nekim podelim.

Da li ste religiozna osoba?Koliko često posećujete crkvu,molite se ili uopšte pomišljate o tome?Kakav ima uticaj na naše živote i da li smo uopšte svesni koliko smo do sad načinili greha?

nisam religiozna u tom smislu...
verujem u nesto svoje, mozda je to bog, ko bi ga znao...nisam bila u crkvi svojevoljno nikad...svesna sam koliko sam nacinila grehova, greha, kako god se kaze...

Da li ste religiozna osoba?Koliko često posećujete crkvu,molite se ili uopšte pomišljate o tome?Kakav ima uticaj na naše živote i da li smo uopšte svesni koliko smo do sad načinili greha?

Nisam bas dobar primer za religioznu osobu, al' verujem. Molitve su mnogo dobra stvar, retko idem u crkvu. Moze mnogo uticaja da ima. Mozda nisam najsvesnija svojih sitnijih grehova, al' najveceg jesam.:P

ja nisam
neko je rekao da bog postoji i odjednom svi veruju u celu bibliju....i sve sto u njoj pise...gluposti
i ja da sam napisala bibliju totalno drugachije nego sto je ova,svi bi verovali u to...
verujem i ja ali do neke mere...neke stvari su mi malo nelogichne i nemaju smisla,tako da ne verujem u sve sto pise...
niti postujem postove,niti idem nedeljom u crkvu...ne pamtim kada sam bila poslednji put...
imam ja svoje lichno shvatanje svega toga i u to verujem....

jok......verujem da postoji NESTO sto "kontrolise" citav ovaj svet,nesto iznad nas,iznad vremena i prostora....to je moja vizija boga....
a ove biblijske price su za mene ciste gluposti....odem ponekad u crkvu,eto tek onako,cisto reda radi da zapalim svecu.....nemam pojma zasto:confused:

Back