причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.096
kako li tek izgledaju katolički ateisti? mislim da među vama nema razlike...ateista je ateista.Ono sam što danas nazivaju - pravoslavni ateista.
ako ima razlike, bilo bi mi drago da me uputiš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako li tek izgledaju katolički ateisti? mislim da među vama nema razlike...ateista je ateista.Ono sam što danas nazivaju - pravoslavni ateista.
sunce ti kalaisano...tačno sam znala da je nemački jezik komunista, ali sad mi je to baš puklo pred očima.ich bin comunist!
ne znam da li sam vec odgovorio na ovu temu,a ne znam ni da li sam religiozan...medjutim,ono sto sigurno znam je da mi se u poslednje vreme javila zarka zelja da posetim Svetu Goru
Poštujem svačije uverenje i tražim samo da i drugi poštuju moje. Mnogo puta do sada sam imao prilike da me ljudi uveravaju da nisam u pravu što ne verujem u boga i u neke više sile i šta ti ja znam. Čak su me nazivali i jeretikom, satanistom (zbog toga što slušam metal) i ko zna kako su me sve još prozivali. Po rođenju sam pravoslavac ali sam po uverenju 100% ateista u crkvi nisam bio ne pamtim, a u manastir odem povremeno kad vodim goste koji žele da ga vide.
i to je ok....ja nesto vise volim paganizam mislim ti nasi pra-bogovi su mnogo slicniji ljudima kao i njihovi dogadjai,vrline, mane....ali ipak smatram da neka stvaralacka sila postoji iz necega ili od necega je sve pocelo tako da nihilizam,ateizamda je neko agnostik to vec mogu da svatim...
nesto kao bacis nesto organsko,to pojede mis misa uhvati soko,on se spuca i aterira raspadne se od njega neki humus ili tako nekako zemlja se hrani.... i sve tako u krug leptirici i cvetici...salim se citao hokinga?
Nisam ali svakako hoću, baš me zanima kojim temam se pozabavio...![]()
Prilicno sam razocaran u veru i u sve..suvise sranja mi se desilo i okrenuo sam ledja veri,nisam ni ateista nego sam jednostavno neutralan necu da budem niciji rob i sluga,da nekoga molim da mi za sav trud i napor da malo a uzme mnogo!!
najveca vera treba biti vera u sebe.. ne odustaj!!!!!!! Nada i vera su poslednje sto coveku ostaje....a za takve stvari se netrazi i ne ocekuje nagrada...ako razumes sta mislim... bar ne konkretna u smisu materijalnog i bilo koje vrste blagostanja... svima ponekad ide lose i sve je ponekad protiv njih... meni moj zivot nekada kada pricam sa nekim zvuci kao horor film... a ja ih volim.. hehe ali ipak mislim da sam srecna jedno 10 god mi je sve bilo katastrofa da bi sada sve najzad bilo ok ali ko zna sta me ceka....![]()