DA LI STE RASPOLOŽENI ZA SPLAVARENJE(RAFTING)?

• Začetnik teme Začetnik teme izludeli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bobec, posto ove godine nosimo samo camce, necemo da vucemo satore i hranu, proveri sa Raskom koliko ce da kosta prenociste i klopa za nas 20, nadam se da ces imati i ti neku ekipu za nedelju 24. pa da krenemo od Brstanovice u velikom broju. Molim te ispisi kad stignes kako da dodjemo od Scepan Polja, kolika je taksa za taj donji deo (ako se naplacuje), i ako znas jel nam trebaju pasosi ili moze sa licnom kartom da se prodje kroz BIH.

POZDRAV!!!

cao narode
ja sam se vratila sa spavarenja
pre neki dan
bila sam na tari i drini
bilo je fenomenalno
i mislim stalno od sada da idem
zato se prijavljujem u druzinu
ako primate devojcice :wink:
bobec na koju adresu da ti pisem ili reci mi koje udruzenje ima da se prijavim
ja sam inace iz bg
meni se veoma dopalo splavarenje
cula sam da je u prolece jos bolje zbog vece kolicine vode
:D :D :D

POZDRAV SVIMA!

Ja bih da probam da ucinim dobro delo, da se ne zloupotrebljava internet. Korisnik bobec je gost, ocigledno sumnjiv tip, sto mozete videti iz njegovih manira da se ubacuje na temu i vredja nepoznate ljude (mene i sve ostale koji diskutujemo o jednoj sjajnoj ideji).. Pre nego sto mu poverite bilo kakve pare u ruke ili se prepustite njegovoj organizaciji, pogledajte Mali oglasi, Razno, tema "U Srbiji je u toku kolektivno samoubistvo".. Bilo bi dobro da i moderator pogleda i reaguje..

Inace gospodine bobec, imam 39 godina, dva sina od 11 i 14 godina, programer sam po struci i imam firme u 5 drzava. Ovo ne govorim zato da se hvalim, nego zato da razumete zasto nisam navikao da me studenti vredjaju i osudjuju na ovakav nacin.. :?

I posto ce gdin bobec da verovatno da demant, kao u drugoj njegovoj temi vezanoj za rafting, da vam ustedim vreme, napravio sam cut and paste sa prethodne diskusije, da vam bude jasno o kakvom je coveku rec.. i o tome sta sam mu odgovorio:

bobec:
inace ovo nisu mali oglasi i ovo nije tema o kojoj vi pricate!
no to nije tema za turizam i putovanja, nego samo zelite da sto vise ljudi procita vas oglas za kolektivno samoubistvo!
da objasnim ljudima o cemu se radi, covjek je clan neke sektaske piramide i hoce da vam uzme 275 eu....
to je citava prica!

izvinite na malom demantu ali stvarno sam morao!
pogledajte sve moje postove i vidite jesam li sumljiv.

izvinite jos jedan put!

Nisi sumnjiv? Evo citata BOBECA koji se ubacio u temu kao gerilac i osuo paljbu:

"mrzilo me da citam sta pise na ovom topicu jer bi se mnogo iznervirao, a ti jarane sto si poceo temu odma cijev na glavu i pucaj kad su ti isprali mozak!!!!
pusti druge ljude da zive!!!!
i ako ima neki moderator ovog foruma neka ukine ovu temu i obavijesti policiju!!!

i ne slusajte ovu budalu sta prica!!!"

Obratite paznju na MRZILO ME DA CITAM STA PISE i na nastavak.. Kompletan kontekst mozete videti ako odete na temu.. Mladi gospodine BOBEC, nezgodna stvar je da je internet otvoren medij, koji ne uspeva da zaustavi bahate ljude poput tebe i slicnih da brljaju unaokolo, a nezgodno je i ako nesto hocete da odradite korisno za sebe, pa vam se obije o glavu ono sto lose radite na drugim mestima..

Ja i dalje predlazem ljudima da se klone likova poput tebe.. Kakav si tamo gde mislis da te niko ne zna, takav si u dusi..

I ne uzimam ni od koga novac.. Sami ljudi sebi kupe sta zele i AKO zele.. A ti splavari slobodno sam i ostavi kulturne ljude na miru..
:roll:

Urke ASAK:
Ovo je tema na kojoj se prica samo o splavarenju, to moze biti IBAR, TARA ili LIM, a moze i neka strana destinacija, a vas dvojica "Bobec i Rpausic" ako imate potrebe otvorite neku vasu temu pa se tamo prepucavajte do mile volje, pustite nas ljude dobre volje da se na miru druzimo!!!

Samo sam vam dao informaciju koja nekog moze spasiti od bobeca.. Vise me nema na ovoj temi.. Pozdrav! :roll:

Back