Da li ste psihopata?

Ovo je samo logika, ne test psihopatije :)
Koliko znam psihopate nemaju razvijen centar za empatiju u mozgu.

Zanimljivo je i da psihopata ne mora nužno da bude serijski ubica, manijak. Neki od njih su lekari i sl. koji eto zive po pravilima društva kao i svi mi. Sad sto mu je svejedno za sve osim sebe to je drugo. :mrgreen:

Mislim i da sam procitao negde da je neki psihopata pisao kako bi reagovao na smrt clana porodice. Reakcija je priblizna onome kada ti neko uzme neku stvar, pa si nezadovoljan zbog toga, a ne normalna reakcija koju imaju vecina ljudi.

Moguce, nego, manje spamuj .... koji je motiv ubistva ?

Bajata je fora. Htela je da privuče jebozovnog baju na još jednu sahranu.

Mada da nije tako introvertna mogla je da ga startuje još na na maminom pogrebu.

Međutim, psihopata ima tako dominantno mnogo da je zapravo potrebniji test da utvrdi ko nije pdihopata.

Vesti su prepune psihopata. Danas je IN biti psihopata, naročito u visokom društvu i elitnim krugovima.

Recimo Madlen Olbrajt koja je izjavila da smrt pola miliona iračke dece nije bila previsoka cena za svrgavanje Sadama Huseina.

Sad nisam sasvim siguran da li se tu radi o psihopatiji ili kompleksu satane ali sve je to ista boljka u glavi - sistemski negovano zlo.

Zversko doba je došlo a psihopate se smatraju višim stupnjem evolucije.

Eto. recimo Čeda Šmrk se ne loži više na zmajeve nego na V.-Rex-a dok brontosauruse prezire iz dna duše.

Poslednja izmena:
Zanimljivo je i da psihopata ne mora nužno da bude serijski ubica, manijak. Neki od njih su lekari i

Jes vala, lekari naročito.

Eno, sabajle javljaju da su pioćranski hećimi oterali ženu sa mrtvom bebom u stomaku u rodni Majdanpek ne dozvolivši joj da se porodi tu gde se zatekla, da im ne kvari doručak.

Zverska vremena su došla druže samo mnogi su nabili glavu u pesak, nadaju se da će proći sama od sebe.

Poslednja izmena:
Kad smo kod lekara, imao sam prilike da vidim neke malverzacije kod lekara koji se igraju ljudskim zivotima zarad svoje neke licne koristi.

Da li je to psihopatija, nemar za tudje zivote, zdravlje zarad svoje finansijske koristi ili samo nuzno zlo za opstanak u ovim teskim vremenima?

Vise mirise na ovo prvo.

Kad smo kod lekara, imao sam prilike da vidim neke malverzacije kod lekara koji se igraju ljudskim zivotima zarad svoje neke licne koristi.

Da li je to psihopatija, nemar za tudje zivote, zdravlje zarad svoje finansijske koristi ili samo nuzno zlo za opstanak u ovim teskim vremenima?

Vise mirise na ovo prvo.

Medicinu može da završi kurta i murta samo ako ima dobru vezu, to je već dokazano. Potpuno devalvirana struka U SRBIJI.

Zato u sred Kliničkog centra stoji grafit - Leči me doktor Google.

Ali zašto i avaj zašto, kandidati za studije medicine ne prolaze najozbiljnije psihotestove u okviru prijemnog, to može da se objasni samo potpunim sistemskim primitivizmom.

Zene lako prepoznaju zenske motive obrnuto bi ispalo nesto sasvim drugo.
@ Prica je jedna od onih dramskih, ali u zivotu psihopate je tesko raspoznati
i otkriti prave motive koji nisu jednostavni razlozi vec unutrasnje borbe
za koje nikad ne znamo gde pocinju, a gde zavrsavaju. Psihopata se najlakse
otkrivaju novim izazovima.

Mislim i da sam procitao negde da je neki psihopata pisao kako bi reagovao na smrt clana porodice. Reakcija je priblizna onome kada ti neko uzme neku stvar, pa si nezadovoljan zbog toga, a ne normalna reakcija koju imaju vecina ljudi.

u prosloj zajednici sam mogao da krepam na njihove oci, ne bi se ni osvrnuli... tako je to kad ljudima skidas zvezde...generalno 90 posto ljudi su neopevana stoka koja samo misli na svoje dupe

Da, taj test rese samo psihopate, a odgovor je da bi ga ponovo videla. Cula sam za taj test.

Pih, propala mi fora :neutral:
Inace psihopatu je tesko prepoznati. Obicno ti koji izvrse najvece masakre budu kasnije opisani kao fini, povuceni i skromni komsija. Kao onaj iz Mladenovca sto je pobio 13 ljudi pre par godina. Ili onaj sto je prosle godine silovao i ubio trogodisnju devojcicu. Stalno se igrao sa decom, cuvao ih cak se i slikao sa tim jadnim detetom par sati ranije. Bio sasvim normalan covek, u stvari delovao je tako. Tako da ja mislim da psihopatu bukvalno nije moguce preoznati.

Back