Da li ste probali PAINBALL???

• Začetnik teme Začetnik teme Kuglica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aha da, nekom ko se mi se prijavljuje kao Gost :lol: Nisam ti ja kriva sto se ti palis i sto sam ti trn u oku, stavise, to me bas zabavlja 8) Jel jasno?! 8) Jos nisam videla ovoliko mrznje kao na ovom forumu a jos sam na par foruma sto slovenackih sto stranih pa naleteh samo na postovanje, ali to mi samo potvrdjuje koliko smo srbi ljubomorni uvek i svagda na neciji uspeh, pa bilo musko ili zensko jel jasno?! 8) A za 'neskidanje' sa foruma, posao mi je vezan za kompjutere, software(o kojima isto zamisli mnoogo znam)8) Jel jasno?! 8) I ne pada mi napamet da pisem ista vise od ovog, jer nisi vredan dalje rasprave 8). Ja sam odgovorila na pitanje koje je postavljeno u temi a ti mozes i dalje samo da me mrzis 8)
E sad je sigurno jasno a ti sad izvoli pa mi kao anonymous napisi stranice i stranice 8) :lol: .

Nina2:
Aha da, nekom ko se mi se prijavljuje kao Gost :lol: Nisam ti ja kriva sto se ti palis i sto sam ti trn u oku, stavise, to me bas zabavlja 8) Jel jasno?! 8) Jos nisam videla ovoliko mrznje kao na ovom forumu a jos sam na par foruma sto slovenackih sto stranih pa naleteh samo na postovanje, ali to mi samo potvrdjuje koliko smo srbi ljubomorni uvek i svagda na neciji uspeh, pa bilo musko ili zensko jel jasno?! 8) A za 'neskidanje' sa foruma, posao mi je vezan za kompjutere, software(o kojima isto zamisli mnoogo znam)8) Jel jasno?! 8) I ne pada mi napamet da pisem ista vise od ovog, jer nisi vredan dalje rasprave 8). Ja sam odgovorila na pitanje koje je postavljeno u temi a ti mozes i dalje samo da me mrzis 8)
E sad je sigurno jasno a ti sad izvoli pa mi kao anonymous napisi stranice i stranice 8) :lol: .
Ja se palim samo na dobre ribe ali nazalost nevidim dali si dobra ili ne.Jel jasno.(Ovo me zabavlja)
Zato ti obecavam da cemo se upoznati i J..... .
A JA KADA OBECAM TO I URADIM.PAZI OBECAOSAM.
P.S.Fastfingers je nacionalisticki nastrojen tim.
U njemu igraju tri hrvata koji pljuju po Srbima zato pazi gde ides ako si Srpkinja.
Kada dolazis u BG.
Zar je bitno da stavim ime .
Evo zovem se J....

Ne razumem vasu toliku raspravu.
Kao prvo samo pitanje "Da li ste probali paintball ?"
je veoma glupo jer paintball nije sport da se proba
ja sam prvo gledao turnir i svideo mi se sport i evo vec godinu dana sam clan PBC-a "Swat" iz Baca i nameravam da ostanem OK...nina ako ne gresim ,mozda ti se vise svidja airsoft ali zapitaj se nekad zasto
i nemoj da se previse "palis" posto si ti ipak samo probala paintball a ja sam odigrao puno meceva kao i
"Gost",pretpostavljam ?!
Odigraj 100-tinjak partija pa onda prosudi kad sve to osetis i prestani se hvaliti i davati komentare poput
"Jel jasno" to je stvarno u fazonu sminka,moda ...
A ti rece da nisi u tom fazonu...

Back