Da li ste primetili...

Znaš kako, ja ne znam ni jednu kvalitetnu i ostvarenu ženu koja je single.
Uglavnom su sole one koje imaju 300 mana a svoje komplekse leče odbijajući neke momke, po njima, manje vredne.

Ne smatram da bilo ko sme da nameće nekom kriterijume, međutim kada žena sa 10 kg viška hoće muškarca sa pločicama i idealnim dimenzijama zapitam se da li je to normalno?

a sta su idealne dimenzije ???180-185CM ,75-85KG ???Ljudi pogledajte priznate smekere ,ne nase ,nego holivudske ,pa i oni imaju mana . . .I jos nesto ,mozda i najbitnije ,devojke padaju na reputaciju ,ako si cenjen u drustvu i ako se zna za tebe ,to je najprivlacnije devojkama ,imao sam situacija da nemogu da verujem kakve sam sve startove doziveo od devojaka na osnovu toga ,nekih prica itd . . .Mislim da te devojke gledaju onako kako sam sebe vidis ,ako mislis da si smeker i zracis tako ,onda imas prolaz i kod devojaka . . .

Poslednja izmena:
Pre svega, postoji odbrambeni mehanizam.

Mnogo je lepse reci "niko nije dovoljno dobar za mene", nego "niko me nece". Svede se na isto, ali zvuci mnogo lepse.

Svako ima pravo da trazi sta zeli. Jedino je lepo ako je spreman da sam prihvati odgovornost za rezultat. Ako neko kaze "radije cu biti sam nego sa svakim", onda je sve OK dok ne pocne da kuka okolo i smara sto je sam.

Meni je postenije kad neko kaze (sto je retko) "to je bio moj izbor, stojim iza toga, nema kuknjave".

pa slazem se

problem generalno s nama zenama je sto trazimo djavola...pa ga nadjemo pa bude kuku lele
i ti pogresni sabloni i predstave o tome da neko u odnosu mora da bude maltretiran...sto se vidi po komentarima...jer se prikazuju samo varijacije gde je on baja a ona podredjena ili gde je ona vesticara a on podredjen...niko se vise ne trudi niti uzima u obzir da ne mora niko nikog da hebe bar ne u zdrav mozak..najlakse je potpuno se osloniti na nekog ili se potpuno osloniti na sebe...a najteze je balansirati
a gore dva pomenuta ekstrema zasluzuju da nadju to sto traze...pa da vide kako misliti i sr.ati nije isto

Zasto je nenormalno imati kriterijume??Zasto je nenormalno zeleti ono sto bi nekome odgovaralo.....????
Pa bez obzira da li neko ruzan,debeo,nizak,visok....normalno je da ce traziti ono sto mu se dopada bez obzira na ogromnu razliku u izgledu,intelektu...itd!
Jer svako zivo bice zeli ono sto mu prija i gde bi se najlepse osecao,i kako moze neko sebi da da za pravo da osudjuje neku debelu ili mali osobu sto zeli neku visoku zgodnu sa plocicama,zasto mora da prihvati bilo sta,po sistemu "daj sta das",mislim da je to stvarno debilno!!!

Zasto je nenormalno imati kriterijume??Zasto je nenormalno zeleti ono sto bi nekome odgovaralo.....????
Pa bez obzira da li neko ruzan,debeo,nizak,visok....normalno je da ce traziti ono sto mu se dopada bez obzira na ogromnu razliku u izgledu,intelektu...itd!
Jer svako zivo bice zeli ono sto mu prija i gde bi se najlepse osecao,i kako moze neko sebi da da za pravo da osudjuje neku debelu ili mali osobu sto zeli neku visoku zgodnu sa plocicama,zasto mora da prihvati bilo sta,po sistemu "daj sta das",mislim da je to stvarno debilno!!!

negovorimo o tome ,vec o psiho slucajevima ,napr. koji bi otisli do brad pitta i rekli mu ,e znas ti nisi dovoljno dobar ,nz nisi dovoljno visok ili sta vec bi mogli da kazu ,dakle apsurdno ,a pritom taj koji upucuje kritiku izgleda kao crtani film ...dakle o tome je rec ...slazem se sa ovim sto si napisao ...

negovorimo o tome ,vec o psiho slucajevima ,napr. koji bi otisli do brad pitta i rekli mu ,e znas ti nisi dovoljno dobar ,nz nisi dovoljno visok ili sta vec bi mogli da kazu ,dakle apsurdno ,a pritom taj koji upucuje kritiku izgleda kao crtani film ...dakle o tome je rec ...slazem se sa ovim sto si napisao ...

Aha nisam dovoljno obratio paznju!
Da...definitivno ima i tih "ekstrema"!

Evo primer onoga o cemu govorimo.

Imam drugaricu koja ima 44 i ostala je neudata. Devojka je izuzetno inteligentna i obrazovana, ali prilicno niska i prilicno neatraktivna.

Pre 10 godina napravim ja zurku na koju pozovem i nju. Njoj se dopadne jedan moj ortak koji je:

a) mladji od nje 6-7 godina
b) visok, plav i atletski gradjen (nabildovan)
c) u tom trenutku ima licni "skor" debelo trocifren i to bez rugoba.

E, toliko su joj realni izbori, pa sad ti vidi.

Naravno, nije kriva ona, krive su one *****-fackalice sto nahvatase sve sto vredi :dash:

Imam drugaricu koja ima 44 i ostala je neudata. Devojka je izuzetno inteligentna i obrazovana, ali prilicno niska i prilicno neatraktivna.

Pre 10 godina napravim ja zurku na koju pozovem i nju. Njoj se dopadne jedan moj ortak koji je:

Naravno, nije kriva ona, krive su one *****-fackalice sto nahvatase sve sto vredi :dash:

sta bi to za zensko znacilo ,150cm i 70kg ???:neutral:

malo je smijeshna ova konstatacija,
evo mene, nit' sam zgodna nit' sam neshto lijepa...
u skladu s tim nikada nisam ni pomislila da imam shanse kod nekog prespremnog lika...

ali par takvih prespremnih je mene krenulo muvati i smuvalo me :)

Ne moze da se izrazi odnosom visina / tezina - jednostavno se radi o nekome koga ne registrujes kao objekat...

@Lajterka,

mozda nisi ni lepa ni zgodna (ne mogu da sudim, ne znam kako izgledas), ali mozda imas harizmu, ili nesto deseto, ili si jednostavno imala srece.

Ona nista od napred navedenog :roll:.

Back