Да ли сте приметили нови визуелни идентитет Гугл Хрома на верзији за Виндовс? Да ли сте приметили нове опције које су се појавиле? Како вам се чини?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да ли сте приметили нови визуелни идентитет Гугл Хрома на верзији за Виндовс? Да ли сте приметили нове опције које су се појавиле? Како вам се чини?
Да ли сте приметили нове опције које су се појавиле?
was ist das WindowsДа ли сте приметили нови визуелни идентитет Гугл Хрома на верзији за Виндовс? Да ли сте приметили нове опције које су се појавиле? Како вам се чини?
Nije bila opcija ,,translate" na verziji na Vindovsu a sada ima ,,History" u gornjem levom uglu kada se gleda u ekran. Levo od početnog prozora. I vizuelno je dosta sređeniji i kompaktniji.Наброј их молим те !
Ја кад сам људима показивао могућности ОС Андроид као што су
гласовно претраживање, препознавање музике, читање бар кода итд
народ се одушевљавао.
Зашто ?
Матори смо, а техника се пребрзо развија.
Мора неко да ти покаже:
"Еј види нова могућност !"![]()
ja sam samo video kruzne dugmiceДа ли сте приметили нови визуелни идентитет Гугл Хрома на верзији за Виндовс? Да ли сте приметили нове опције које су се појавиле? Како вам се чини?
kako nije bilo?Nije bila opcija ,,translate" na verziji na Vindovsu a sada ima ,,History" u gornjem levom uglu kada se gleda u ekran. Levo od početnog prozora. I vizuelno je dosta sređeniji i kompaktniji.
Na mobilnoj verziji da ali na desktop verziji nije bilo. Bar nije bilo onde na početku kada otvoriš prozor sa opcijama.kako nije bilo?
mogao si uvek da prevodis.
pa i nikad nije trebalo da bude sa strane.... ides desni klik i imas translate to englishNa mobilnoj verziji da ali na desktop verziji nije bilo. Bar nije bilo onde na početku kada otvoriš prozor sa opcijama.
Možeš da brišeš koliko hoćeš Gugl Hrome Safari je pregledač a ne pretraživač. Onkoristi Gugl pretraživač.ne znam za vas ali na meku sam u poslednje vreme bukvalno sav sw koji nije izvorno pisan za njega pobrisao..medju njima i pomenuti chrome.
i sve radi savrseno bez ikakvog i najmanjeg glitcha
Pa kako ćeš prevesti tekst sa engleskog na srpski na taj način na primer?pa i nikad nije trebalo da bude sa strane.... ides desni klik i imas translate to english
aj uzmi kviska po pokusaj ponovo da mi poredis chrome engine sa webkitomMožeš da brišeš koliko hoćeš Gugl Hrome Safari je pregledač a ne pretraživač. Onkoristi Gugl pretraživač.
Nemam pojma Mozilu sam ranije koristio ali sam prešao na Hrome i ne menjam jer je trenutno stvarno nabolja. Plus Mozila je isto pregledač a ne pretraživač koliko mislim.chrom jeste brz ali po stabilnosti i sigurnosti nikad ne moze nadmasiti prevazidjeni firefox
a zasto bih prevodio na srpski?Pa kako ćeš prevesti tekst sa engleskog na srpski na taj način na primer?
Nije bila opcija ,,translate" na verziji na Vindovsu a sada ima ,,History" u gornjem levom uglu kada se gleda u ekran. Levo od početnog prozora. I vizuelno je dosta sređeniji i kompaktniji.
Па не мора да преводиш са енглеског на српски ако тако добро знаш енглески, не знају сви добро енглески да могу читко читати текстове. Одлична опција по мени. То је постоји у мобилној верзији Гугл Хрома, сада су убацили и на верзији за Виндовс.a zasto bih prevodio na srpski?
premda koliko se secam kad to uradim uvek mi je gore desno nudio jezik.
ali ja uvek prevodim na engleski pa nisam nesto ni zagledao to i ne mogu sad da tvrdim.
Свака им част када све то могу да изведу.Преводиоца одавно користим,
мени је било откровење кад сам укапирао да (како тако) преводи и титл на Јутјубу,
и све је бољи !
(мислим да то зависи и од наше екипе програмера у Гугл-Србији).
На андроиду се преводи и текст који "посматраш" камером !
Па не мора да преводиш са енглеског на српски ако тако добро знаш енглески,
Свака им част када све то могу да изведу.
Сада не мораш више да се сналазиш, сада превеш текст са одређеног језика на српски и на верзији за Виндовс.ono, snalazim se
Сада не мораш више да се сналазиш, сада превеш текст са одређеног језика на српски и на верзији за Виндовс.