Dobili ste azuriranje na novi Anrdoid 16?

prvepruge

Domaćin
Poruka
4.777
Kako stoji stvar u Srbilendu sa novim Androidom 16, azuriraju li se telefoni na novi OS?
Znam da Google Pixele Srbi nesto ne obozavaju ali kako stoji sa Sljamsunzima i Krsomijima?
(ok, marijo ima neki prastari krshomi koji je negde oko androida 11)

Androd 16 - Google blog

Android_16_blog_header.width-1200.format-webp.jpg

To, koliko sam upućen, zavisi od starosti telefona. Ako je stariji od, recimo, tri godine, drastično se smanjuju šanse da dobije ažuriranje. Moj Redmi Note 10 Pro, koji je iz 2021, tera Android 13 i šanse da dobije ažuriranje makar na 14 su, rekao bih, ravne nuli. Mada, ne znam šta zapravo propuštam?

To, koliko sam upućen, zavisi od starosti telefona. Ako je stariji od, recimo, tri godine, drastično se smanjuju šanse da dobije ažuriranje. Moj Redmi Note 10 Pro, koji je iz 2021, tera Android 13 i šanse da dobije ažuriranje makar na 14 su, rekao bih, ravne nuli. Mada, ne znam šta zapravo propuštam?
Nemam pojma, ne secam se sta su dodavali od 13 na ovamo. No imam i ja stari Huawei P30 pro ( u fioci stola, ne koristm ga) na tom androidu pa kad sam ga palio prosle godine delovalo mi kao nesto sto prepoznajem ali mi treva da se setim gde se sta nalazi na tom androidu.

Kako stoji stvar u Srbilendu sa novim Androidom 16, azuriraju li se telefoni na novi OS?
Znam da Google Pixele Srbi nesto ne obozavaju ali kako stoji sa Sljamsunzima i Krsomijima?
(ok, marijo ima neki prastari krshomi koji je negde oko androida 11)

Androd 16 - Google blog

Pogledajte prilog 1748441
Не постоји тако нешто.
Андроид 16 је у бета фази. Није још комплетиран.
Самсунг први добија апдејт али само премијум модели. И то за који месец, па онда сви остали

Back