Da li ste ostvarili svoje želje i snove iz rane mladosti?

Džudi S

Brišem spam
Moderator
Poruka
9.226

TEMA.jpg

U detinjstvu i ranoj mladosti svako od nas je imao neke svoje snove, maštanja i želje. Neko je želeo da, kad odraste, putuje po svetu.

Neko drugi je sanjao o poslu pilota, lekara, neko treći druge želje i snove.

Naše detinjstvo, i ono šta naučimo u detinjstvu i ranoj mladosti, kao i ono što želimo kada smo mladi, utiče na naše razmišljanje i ponašanje u odraslom dobu.

Da li ste nekada razmišljali o svojim željama i snovima ( maštanjima ) iz detinjstva i rane mladosti?

Koliko vas je u odraslom dobu ostvarilo svoje želje i snove?

Ukoliko niste uspeli da ostvarite svoju najveću želju, da li ste je u odraslom dobu zamenili za nešto slično toj želji?

Ili ste sve te želje zaboravili i vaš život je krenuo drugim putem u kome ste sada zadovoljni ( ili manje zadovoljni ) ?

PS: Ovde se ne misli na snove koje sanjamo tokom noći.

Kada pravim neku svoju ličnu retrospektivu, setim se svojih snova i želja iz detinjstva i iz rane mladosti.

Nisam uspela da ostvarim svoje želje. Život mi je podelio drugačije karte.

Uspela sam da meni veoma važnu želju pretvorim u hobi u kome uživam.

Nisam zaboravila svoje detinjstvo i svoje odrastanje, a samim tim ni svoje želje. Ipak, skoro da sam potpuno zadovoljna svojim životom.

U detinjstvu i ranoj mladosti svako od nas je imao neke svoje snove, maštanja i želje. Neko je želeo da, kad odraste, putuje po svetu.

Neko drugi je sanjao o poslu pilota, lekara, neko treći druge želje i snove.

Naše detinjstvo, i ono šta naučimo u detinjstvu i ranoj mladosti, kao i ono što želimo kada smo mladi, utiče na naše razmišljanje i ponašanje u odraslom dobu.

Da li ste nekada razmišljali o svojim željama i snovima ( maštanjima ) iz detinjstva i rane mladosti?

Koliko vas je u odraslom dobu ostvarilo svoje želje i snove?

Ukoliko niste uspeli da ostvarite svoju najveću želju, da li ste je u odraslom dobu zamenili za nešto slično toj želji?

Ili ste sve te želje zaboravili i vaš život je krenuo drugim putem u kome ste sada zadovoljni ( ili manje zadovoljni ) ?

PS: Ovde se ne misli na snove koje sanjamo tokom noći.
Kao dete misam mastao o necemu velikom.Vec da zivim dostojanstveno i sa porodicom.Sto mi se i te kako ostvarilo.

u detinjstvu da budem djubretar, impresionirao me je djubretarski kamion, ali kada sam video da odraslima bas nije pravo, onda sam digao ruke od zelja i snova, pa u mladosti resio da otkrijem smisao zivota dok nisam procitao da je Hristos put, istina i zivot...

pa kaze u starom zavetu:

Propovednik

I visokog mesta kad će se bojati i strašiti se na putu, kad će badem ucvetati i skakavac otežati i želja proći, jer čovek ide u kuću svoju večnu, i pokajnice će hoditi po ulicama;

Back