Da li ste optereceni svojim telom?!?

Pa sto je sigurno-dijete ne drzim...Ja sebe ne podnosim jer sam mrsawa,a zderem ko stoka...Ocu 48 kg-imam 43,a 160 sam...Bas znam da se ubedacim,da pozelim da ne izlazim iz kuce:sad2:

Ja isto mnogo "zderem", ali to je uglavnom voce ili povrce, jer to najvise volim! Ali i vezbam, i radim jogu, i plivam sveko vece, tako da istopim sve te kalorije koje sam unela...I svi kazu da sam bas kako treba,a imam 47 kg , a visoka sam 165cm!

Није фер. Сви сте и виши и мршавији од мене, а причате да нисте ни дебели ни мршави. Ја сам онда као тенк. Постала сам оптерећена килажом од шестог разреда, кад сам се јако угојила (буђави пубертет). Одлучила сам да смршам и претерала. Смршала сам 15 кила и дошла до границе да постанем анорексична. Упропастила сам организам па сам морала опет да се угојим да ме не би случајно одувао ветар. Сад имам скоро исто кила као на почетку, и нисам баш задовољна. Бићу са два мање срећнија, само не знам како да их се отарасим а да опет не направим глупост. Елем, често стајем на вагу, и кад видим да лаже, онда се из ината преједем и тако је терам да лаже још више. Барем да има зашто. Просто је почело да ме нервира колико размишљам о храни, колико, како, кад да једем и слично. Него, одо ја, чека ме чоколада.

Back