Da li ste optereceni svojim telom?!?

meni je bas lepo kada neko ima jace butine...da oblik tvom telu...al ono kad vidim, manekenka neka, ko grancica, samo gledas kad ce se srusiti (izvinjavam se ako ovde ima koja mkanekenka)...hhh...fuuj...
mrzim ove danasnje standarde...sva odeca se sije po modelu mrsavih devojaka...ali bas mrsavih...jako tesko, skoro nikako ne mozes da pronadjes ono sto stvarno hoces i sto bi ti stvarno stajalo kako treba...

netacno skkroz....mislim delimicno,u poslednje vreme jeste da se prave sve modeli za mrsavice,,,ali doooooosta se cene obline i bas sam to primetila po buticima,,,sve je za normlano popunjene devojke!

:sad2:

pyzamhotmamas-1.jpg

jao,straashno...ljepshe mi je biti debeo,debeo,debeo nego owako biti gradjen...

Ja imam metar devedeset dva-tri i nekih 76 kg i stvarno bih volio malo da "nabacim" mase,al ne ide...ma jedem ja i slatko,i meso i dzaba-pola kile gore-pola dolje i to je to...a moj rodjeni 3 godine stariji brat 2 metra i 125 kg i to je smrsao...a inace u stanju je da se ugoji za 5 dana 2-3kg...e to meni ne ide u hed nikako

netacno skkroz....mislim delimicno,u poslednje vreme jeste da se prave sve modeli za mrsavice,,,ali doooooosta se cene obline i bas sam to primetila po buticima,,,sve je za normlano popunjene devojke!

Не лупетај!

"манки" тема
Не пијем Цоца-цолу из принципа и дневно радим по 20 склекова. :Р
Сем тога,једем шта стигнем кад год стигнем!
Обожавам да се напуним...

Nimalo.Sasvim sam zadovoljna svojim telom.Ponekad se uporedjujem sa drugima jer s vremena na vreme pomislim kako bi trebalo malo da poradim na sebi ali odustanem od toga jer shvatim kako niko nije savrsen.Pred spavanje uradim po koji trbusnjak i vezbicu cisto da odrzim liniju.Smatram da niko ne bi trebalo da bude premrsav nego da ima malo obline.Kako se kaze :da ima na cemu da mu stoje farmerke.(to wazi za dewojke):lol:

Nimalo.Sasvim sam zadovoljna svojim telom.Ponekad se uporedjujem sa drugima jer s vremena na vreme pomislim kako bi trebalo malo da poradim na sebi ali odustanem od toga jer shvatim kako niko nije savrsen.Pred spavanje uradim po koji trbusnjak i vezbicu cisto da odrzim liniju.Smatram da niko ne bi trebalo da bude premrsav nego da ima malo obline.Kako se kaze :da ima na cemu da mu stoje farmerke.(to wazi za dewojke):lol:

Joooj! pa gde me nadje!

Isto kao i kod mene... :mrgreen:

Back