Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.510
ma ortaci oce da prichaju sa mnom, majmune, zato su mi ortaci 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ortaci oce da prichaju sa mnom, majmune, zato su mi ortaci![]()
Nisam mislio na te...aaaa, zeznuo sam se!!
Mislio sam na te muskarce koje upoznajes...ocito da pocinjem da zabadam od onih silnih jaja koje sam pojeo zato sto sam uzeo jaja od kokoske koja je bila silovana...
sa mnom mozhesh da prichash o svemu i svachemu i nikad ti se nece svideti shta ja o tome govorim
a kad pokushavam da delujem uljudno...pa to je kod mene uglavnom da cutim kad ocu da kazhem glupost![]()

Kome ti "majmune"" majmune?Nisam mislio na te...aaaa, zeznuo sam se!!
Mislio sam na te muskarce koje upoznajes...ocito da pocinjem da zabadam od onih silnih jaja koje sam pojeo zato sto sam uzeo jaja od kokoske koja je bila silovana...
![]()

ma kakvi. čuj.
retko šta meni baš smeta ili mi se ne sviđa.
u principu možeš i sa mnom pričati sve al sam nekako "hladna" i više volim da slušam nego da pričam.
al' ne mogu da izigravam simaptičnu i ljubaznu osobu (kad nisam ni simpatična ni ljubazna) koja se smeška kad mi je izraz lica uglavnom ovakav![]()
ja vishe volim da slusham isto, govorim mnogo nebuloza.
ja ponekad izigravam dobrotu, mada sarkazam i hladnoca su mnogo cheshci, ali to je vishe nesvesno :S

da nisu krepto i krepto_šnicel?

jednostavno sam navikla da posmatram većinu ljudi sa foruma u obliku slova i avatara i da mi je takva komunikacija sasvim dovoljna i da nemam potrebu da ih trpam u neki realni okvir.

c c c, kako slabo Mimu poznajete, a stalno visite na Forumu![]()
ja sam sasvim sigurna da znam ko su te 2 osobe![]()
![]()

Au Mima, Mima... kako dizes sebi cenu... evo ja dajem 250 000 $
Pazi ja cu da naletim do NS-a u neko skorije vreme, da nesto obavim![]()

necu prekinem, daj mi poen
Nije ti fora, zaintrigirash me, pa kazhesh prekini![]()

Hahaha...tako je!
Aj' nemoj sad glumeti dobricu, i sama znas da smo se jedno mzakacili, kad si ti rekla da su svi forumasi glupi...i bas sam to hteo malopre da spomenem Natasi, ali nema veze, nije bitno....
Ma opusteno, ja sam barem smislio neke fore(iako ih nema puno) smisli ti nesto novo i prenesi nam...bicemo ti veoma zahvalni.![]()

a, ako budeš dolazio u ns, ili neko drugi, najavite se, pa možda se i nađemo.
možda...
U Novom Sadu sam svaku drugu nedelju.