DA LI STE NEKOG UPOZNALI???

Vrlo slično...
...i shvatih da onda svašta sebi dozvolim da kažem tj. napišem.
Da imam utisak da su to zaista ljudi verovatno bih se štimala šta da napišem i vodila računa o rečima, da utisak ne bude pogrešan kod druge strane.
...ne bih lupetala gluposti i pričala svakakve nebuloze pojedinim „ljudima“. :lol:

ja ovako na forumu lupetam gluposti jer znam da verovatno nikog necu upoznati, a i ovi koji me znaju kapiraju kad sam ozbiljan, pa se ne mogu uvrediti ili steci pogreshan utisak
Ali i u RL ja toliko gluposti izgovorim da to nije zdravo :lol:
Ponekad vodim rachuna o tome :P

Da se vi upoznate sa mnom, saznali biste sve ruzne reci sto postoje...:lol:
Ne verujem da bih se svideo nekoem sa foruma, ja sam stvoren za zezanje i zabavu, a ovde sve zivi ozbiljni filozofi, sigurno bi me oterali u p.m. nakon moje prve recenice....
:lol:

Pih,ti si funny koliko sam i ja Kleopatra.
Jos nijednom nisam videla nesto posebno smesno u tvojim postovima..:neutral:

Prvo: Rekao sam da sam takav uzivo, obrati paznju! Drugo: Sad nisam toliko zanimljiv zato sto mi vise nije zanimljivo ovde na forumu koliko mi je bilo pre...a i ja se tebe ni ne secam, uopste ne znam ko si!:dash:

To znachi da nisi dovoljno dugo na forumu :lol:
ja se cepam za skoro svaki njegov post :mrgreen:

Hvalaaa...:cmok:

Poslednja izmena:
Prvo: Rekao sam da sam takav uzivo, obrati paznju! Drugo: Sad nisam toliko zanimljiv zato sto mi vise nije zanimljivo ovde na forumu koliko mi je bilo pre...a i ja se tebe ni ne secam, uopste ne znam ko si!:dash:

Hvalaaa...:cmok:

Stvarno, Stole, nisi mi jasan.

Čim neko kaže da mu se tvoj humor ne dopada, ti kreneš da se proseravaš, a čim te neko pohvali pun si ljubavi, poljubaca i sl. Pih. Ukusi su različiti, shvati to.

imam i ja svoje zhemske fanove, ne brini se ti :P
A Luku nisam upoznao (mada je trebalo ali sisa vezhbala sviranje qrcu za koncert :P )pa ti ne mogu reci da li je divan :P

To što imaš fanove ne osporava činjenicu da si ljubomoran... :P

I mali, ne diraj klavir, to je svetinja. I dan danas se pitam zašto sam odustalaaaa... ah, sad sedim nad njim i nisam se pomerila od "Grana jorgovana". Debil. :roll: Ustavri, lažem, znam da odsviram Krompir valcer (valjda se tako zove :lol: ) sa Biljanom, ali to je četvoručno.

I da, tvoje mišljenje me apsolutno ne interesuje. :P

lol, ljubomora
ja sam ljubomoran jedino na Didiera Drogbu
A ja smatram klavir sranje instrumentom, ne svidja mi se zvuk uopshte, a i to mi vishe nekako za gospodu, i za snobove, ti klaviri
Ali gitara je pravi instrument
e lepote
a ne interesuje ni mene tvoje, mozhda kad budesh malo starija, ovako nishta :P

Back