DA LI STE NEKOG UPOZNALI???

lol, ljubomora
ja sam ljubomoran jedino na Didiera Drogbu
A ja smatram klavir sranje instrumentom, ne svidja mi se zvuk uopshte, a i to mi vishe nekako za gospodu, i za snobove, ti klaviri
Ali gitara je pravi instrument
e lepote
a ne interesuje ni mene tvoje, mozhda kad budesh malo starija, ovako nishta :P

Jaoj. Ti si snob.

Klavir je prelep instrument. I možeš ti da pričaš šta hoćeš, moje se mišljenje neće promeniti. Mada, upravu si, Luka je za tebe gospodin.

Kreptomane, ne brkaj lončiće, ja i kad budem starija, neću želeti da imam bilo kakve veze sa tobom. Kao ni sada. A i ti si mnooogo stariji i zreliji od mene... avaj... :roll:

:eek:
strašno...

* * *

Знам 3 особе с форума...
Све 3 су тотално другачије у реалном животу.
Дакле, ово је тотална фолиража ( у њиховом случају)

pa ne bih rekla da je foliraža, već da su "dugačiji uslovi" koji te uslovljavaju da se drugačije "ponašaš".
dobro sad. ja ne govorim o tim tvojim poznanicama već uopće.

Jaoj. Ti si snob.

Klavir je prelep instrument. I možeš ti da pričaš šta hoćeš, moje se mišljenje neće promeniti. Mada, upravu si, Luka je za tebe gospodin.

Kreptomane, ne brkaj lončiće, ja i kad budem starija, neću želeti da imam bilo kakve veze sa tobom. Kao ni sada. A i ti si mnooogo stariji i zreliji od mene... avaj... :roll:

jao vidi agresije u postu :lol:
To si ti meni sad demonstrirala svoju zrelost? :lol:
Zrelost na nivou, nema shta ;)
Shto se tiche klavira, pa to je vishe stvar ukusa, a ja ni ne zhelim da menjam tvoje mishljenje, to bi bilo suvishe izgubljenog vremena. A slazhem se za tobom, on je za mene gospodin, ja nemam tendenciju da postanem neshto takvo :P
A mislim da se ti i ja ne bi slozhili, mnogo si ti istripovana (da se tako izrazim) za mene ;)

jao vidi agresije u postu :lol:
To si ti meni sad demonstrirala svoju zrelost? :lol:
Zrelost na nivou, nema shta ;)
Shto se tiche klavira, pa to je vishe stvar ukusa, a ja ni ne zhelim da menjam tvoje mishljenje, to bi bilo suvishe izgubljenog vremena. A slazhem se za tobom, on je za mene gospodin, ja nemam tendenciju da postanem neshto takvo :P
A mislim da se ti i ja ne bi slozhili, mnogo si ti istripovana (da se tako izrazim) za mene ;)

Jeste. Baš sam zrela. ^^ :lol:

A baš si našao temu gde bi mogao da prokljuviš koliko sam zrela... O da, istripovana... Uvek bila. :confused:

btw, slažem se sa Mimom oko dole navedenog:

pa ne bih rekla da je foliraža, već da su "dugačiji uslovi" koji te uslovljavaju da se drugačije "ponašaš".
dobro sad. ja ne govorim o tim tvojim poznanicama već uopće.

Stvarno, Stole, nisi mi jasan.

Čim neko kaže da mu se tvoj humor ne dopada, ti kreneš da se proseravaš, a čim te neko pohvali pun si ljubavi, poljubaca i sl. Pih. Ukusi su različiti, shvati to.

Ne...ja znam zasto je ona to napisala... Zabole me kobas ako vam nisam zanimljiv, vazno mi je da sam zanimljiv ljudima do kojih mi je stalo, a za ostalo me zabole.;)

Ovo ispod ni necu da komentarisem, svi mogu polagano da se sagnu!:dash:

Ma Funny je kralj, aaaa fuuny opet mi nesto privodis,aaaa *ebachu :)

Haha...ma ne, jos sam mali....:lol:

Ne...ja znam zasto je ona to napisala... Zabole me kobas ako vam nisam zanimljiv, vazno mi je da sam zanimljiv ljudima do kojih mi je stalo, a za ostalo me zabole.;)

Ovo ispod ni necu da komentarisem, svi mogu polagano da se sagnu!:dash:

Haha...ma ne, jos sam mali....:lol:

Ne znam zasto mislis zasto sam to mislila.(POosto se nismo nikada zakacili niti bilo sta,pa..?)A i ne zanima me.Jer sam to rekla zato sto zaista nisam videla nista smesno u tvojim postovima.Trule fore.
Ali nema veze.
:ok:

Moj nick je magic flower.
Niti sam magicna niti sam cvet.

Hahaha...tako je!:lol::ok::mrgreen:

Ne znam zasto mislis zasto sam to mislila.(POosto se nismo nikada zakacili niti bilo sta,pa..?)A i ne zanima me.Jer sam to rekla zato sto zaista nisam videla nista smesno u tvojim postovima.Trule fore.
Ali nema veze.
:ok:

Aj' nemoj sad glumeti dobricu, i sama znas da smo se jedno mzakacili, kad si ti rekla da su svi forumasi glupi...i bas sam to hteo malopre da spomenem Natasi, ali nema veze, nije bitno....
Ma opusteno, ja sam barem smislio neke fore(iako ih nema puno) smisli ti nesto novo i prenesi nam...bicemo ti veoma zahvalni.:worth:

Ima ljudi koji na forumu stvaraju losu sliku sebe da bi ljudi sa kojima se upoznaju ipak imali bolje misljenje o njima nego sto su mislili...

ja nisam od tih. :D
jerbo nemam želju za upoznavanjem.

a i kod mene tako,a znachi ako se ja i ti upoznamo, bice pozitivno :P
- i - daju + :D

haos. al' čoek nema sa mnom bog zna šta da priča. :D

šta bezveze samo da se mučim s tim upoznavanjem i da izigravam sve i svašta, da delujem bar kolko tolko uljudno. :D

Pretpostavljam da si to ti i mozda Mima...a znam da sam ja jedan od tih(samo na nekim temama kao sto je ova)... Jesam u pravu za tebe> Reci iskreno...:p

pazi, jel ti dovoljan dokaz da neki ljudi nece vishe ni da me pogledaju posle prvog upoznavanja, par ljudi posle 2 razgovora sa mnom izbegavaju sve osim "cao, cao", a neki su mi u lice rekli direktno "ti se meni ne svidjash" :lol:
A ja verujem Mimi

haos. al' čoek nema sa mnom bog zna šta da priča. :D

šta bezveze samo da se mučim s tim upoznavanjem i da izigravam sve i svašta, da delujem bar kolko tolko uljudno. :D

sa mnom mozhesh da prichash o svemu i svachemu i nikad ti se nece svideti shta ja o tome govorim :hahaha:
a kad pokushavam da delujem uljudno...pa to je kod mene uglavnom da cutim kad ocu da kazhem glupost :P

pazi, jel ti dovoljan dokaz da neki ljudi nece vishe ni da me pogledaju posle prvog upoznavanja, par ljudi posle 2 razgovora sa mnom izbegavaju sve osim "cao, cao", a neki su mi u lice rekli direktno "ti se meni ne svidjash" :lol:
A ja verujem Mimi

Ma opusteno, to ti sigurno govore samo devojke, zar ne? Nisu one navikle na muske razgovore....barem ne na one grublje...:lol:
Verujem i ja...nego samo sam pretpostavljao. A bio sam u pravu za tebe.:p

Ma opusteno, to ti sigurno govore samo devojke, zar ne? Nisu one navikle na muske razgovore....barem ne na one grublje...:lol:
Verujem i ja...nego samo sam pretpostavljao. A bio sam u pravu za tebe.:p

jok, nisu samo devojke
da su samo devojke, ubio bih se
nego ima i likova koji nece da komuniciraju sa mnom
nisi bio u pravu
no, mislim da je moj malo bolesniji smisao za humor, neposredan nachin izrazhavanja i moja pojava krivi za to :P

Back