Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Sta onda koji djavo radis na internetu...postoje hakkeri koji mogu da ti upadnu u komp i da izvuku mesto gde zivis...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta onda koji djavo radis na internetu...postoje hakkeri koji mogu da ti upadnu u komp i da izvuku mesto gde zivis...![]()

Da, da, evo preko IP adrese sam otkrio gdje stanuje. Eto me kod nje kuci sjutra, buahahaha
![]()
Cudno, od jedne Legende ocekivala sam vecu mastovitost.

Taj status imam na osnovu ukupnog broja postova, prema tome, ja sam isto kao ti obican smrtnik![]()

Email adresa - dala sam 976857657675xNe, nisam, plasim se.
Secam se da sam jednom dala svoju stvarnu adresu na nekom chatu. Nisam izlazila iz kuce sledeca dva meseca, koliko me je bio strah.
Ne mogu bre da zamislim da se sa nekim sa foruma, ili interneta uopste upoznam uzivo.
Moglo bi se reci da imam pravu fobiju.

Naravno
Ako prodam dobar tiraz casticu te i kuvanim vinom.
Problem je što ja ljude preko interneta ne doživljavam kao ljude, već nešto slično inteligentnom programu koji uzvraća poruke meni.
Lana casti sve forumase!
Boem...znate, ja mastam o propalom francuskom pesniku, boemu...
ervert:Kada bi ih upoznao video bi da im je u stvarnosti teško sastaviti par rečenica...Za primer uzimam sebe.Problem je što ja ljude preko interneta ne doživljavam kao ljude, već nešto slično inteligentnom programu koji uzvraća poruke meni.

Jedino ako volis da te gaze po nogamaervert:
Kada bi ih upoznao video bi da im je u stvarnosti teško sastaviti par rečenica...Za primer uzimam sebe.![]()

Ja ne bih došao ni da ste me pozvali ^^
Ne umem ni ja da igram.
Vrtecemo se u krug kao pomahnitali pijani dadaisti.
Problem je što ja ljude preko interneta ne doživljavam kao ljude, već nešto slično inteligentnom programu koji uzvraća poruke meni.

Ne preterujmo ^^
Paja moze, jer mi je duhovni brat.
I ti..eventualno carol ,sibil i luka...mima..tacka

Pih.
Ali dobro, ja ionako ne voelm kuvano vino.![]()
![]()