DA LI STE NEKOG UPOZNALI???

Ali mene ta nestašica vode brine. Kako ću izdržati bez tuširanja? Nataša_the_tvor. Aght. Još imam šugavo fizičko sutra i prekosutra. Valjda treba da me teši to što će svi da smrde. :(

Ja sam čula da neke osnovne i neke srednje uopšte neće raditi, a za fakultet... hvala Mima što mi reče, da pustim brata da spavaaaa...

Čuperak? Ko je spomenuo čuperak? Na sve strane... toliko su ljudi počeli da me nerviraju sa tim "Čupava si" i "Imaš čuperak" da 3 dnevno perem kosu samo da ne bih imala čuperak. O.o

Ne bih da kvarim vas party, a cak me uopste i ne interesuje da li cete ga ovde odrzavati ili na drugom mestu, ali sam jako radoznao da saznam jednu stvar... zasto bre lepo ne odete(mo) na IRC kad je toliko do caskanja. :) Jel ima Krsta uopste svoj IRC kanal? :) Mislim ne vidim razliku, s tim da je IRC mnogo bolji za takve stvari. :)

Eto to me nekako muci, ne znam. :)

Ne bih da kvarim vas party, a cak me uopste i ne interesuje da li cete ga ovde odrzavati ili na drugom mestu, ali sam jako radoznao da saznam jednu stvar... zasto bre lepo ne odete(mo) na IRC kad je toliko do caskanja. :) Jel ima Krsta uopste svoj IRC kanal? :) Mislim ne vidim razliku, s tim da je IRC mnogo bolji za takve stvari. :)

Eto to me nekako muci, ne znam. :)

Na IRC-u moraju sami da prave temu za diskusije, a ove ih već imaju, pa im lakše.

Hh. ^^

Ja sam "izgubila nevinost" sa Cvikom, Aleksandrom i Jelenom. :lol:

I da, Biljana i ja smo mislile da ćemo kasniti zbog njenog nanošenja xxx maskara na trepavice, al' na kraju smo mi čekale na minus pingvin. Sve u svemu bilo je čudno. O_o Kao pet kokošaka... ustvari 4, Aleks ćuti... :lol:

Očekujemo još jedan slup, i nadam se da ćemo uspeti svi d se organizujemo pošto su 3 grada u pitanju. O_o

:cmok:
A sto ti nisi u skoli, m?
naughtylj3.gif

Ne, nisam, plasim se.
Secam se da sam jednom dala svoju stvarnu adresu na nekom chatu. Nisam izlazila iz kuce sledeca dva meseca, koliko me je bio strah.
Ne mogu bre da zamislim da se sa nekim sa foruma, ili interneta uopste upoznam uzivo.
Moglo bi se reci da imam pravu fobiju.

Back