Meseceva_kci
Aktivan član
- Poruka
- 1.953
Meseceva_kci:...sa ovog foruma dvoje... sa drugih 'komjunitija' isto dvoje...
dodajem josh 2 poznanstva. ^.^
+ 1 (opet ne sa foruma)
^.^
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meseceva_kci:...sa ovog foruma dvoje... sa drugih 'komjunitija' isto dvoje...
dodajem josh 2 poznanstva. ^.^
. . .ali nikako da se uskladimo, uvek izbijaju neke stvari, uvek i uvek, i sprecavaju nas da se vidimo Trebam da se upoznam sa deckom s kojim se dopisujem vec 7 meseca. . .ali nikako da se uskladimo, uvek izbijaju neke stvari, uvek i uvek, i sprecavaju nas da se vidimo
![]()
i zao mi je sto nisam upoznala jos njih..a trebalo je..

Trebam da se upoznam sa deckom s kojim se dopisujem vec 7 meseca. . .ali nikako da se uskladimo, uvek izbijaju neke stvari, uvek i uvek, i sprecavaju nas da se vidimo
![]()

....i sasvim mi je dovoljno! a nameravam nekad u buducnosti jos ljudi da upoznam...Jel da putujes il' da... igras igreWhitesnake,The Look,Ive,Ebiga,Una,Craizy Girl (mi je devojka)! Ma ima ih jos ali sam zaboravio ne vidjam ljude cesto inace cesto putujem i ne predstavlja mi problem da sednem na voz i da dodjem kod nekog da se upoznamo! Do Bojane prevalim 120km u jednom pravcu u drugom 120km,ukupno 240 km vozom za dan,volim da putujem!

Ma ne igre, nego kako smo ono beše rekli - brm-brm?Jel da putujes il' da... igras igre![]()
Nikola, nije taj sa 4uma.
& već se upoznala s njim![]()
ne brojim poznanstva!Jel da putujes il' da... igras igre![]()
Ma ne igre, nego kako smo ono beše rekli - brm-brm?![]()

Whitesnake,The Look,Ive,Ebiga,Una,Craizy Girl (mi je devojka)! Ma ima ih jos ali sam zaboravio ne vidjam ljude cesto inace cesto putujem i ne predstavlja mi problem da sednem na voz i da dodjem kod nekog da se upoznamo! Do Bojane prevalim 120km u jednom pravcu u drugom 120km,ukupno 240 km vozom za dan,volim da putujem!
lepo, lepo... vidim imamo potencijalnog alfa-muzjaka ovde... 

da, da samo on to jos ne zna, a ne zna ni ona! 
Po pitanju toga što mu je ona devojka ili po pitanju toga kako su se, uslovno rečeno, upoznali?Hvala bogu da se i ja jednom slozim sa tobom...delimo slican stav po pitanju navedenog...