DA LI STE NEKOG UPOZNALI???

Trebam da se upoznam sa deckom s kojim se dopisujem vec 7 meseca :neutral:. . .ali nikako da se uskladimo, uvek izbijaju neke stvari, uvek i uvek, i sprecavaju nas da se vidimo :confused:

А могла би да се упознаш и са граматиком српског језика.
Није на одмет. ;)

- тема:
Ја се надам да ћу Лану срести на факултету...
Боље би било тако него да планирамо сусрет.

ja sam neke vec znala,pa ih videla ovde,a neke sam i upoznala....neke drage a i neke koje su mi kasnije postale jos drazhe :D
ljude sa tinejdzera i sa fotografije....
sa teen: sara,dovla,bojan,mare,alexx..(u bg-u)
sa fotografije: dulle,duskas,ghost...(u ns-u)
i zao mi je sto nisam upoznala jos njih..a trebalo je..

Whitesnake,The Look,Ive,Ebiga,Una,Craizy Girl (mi je devojka)! Ma ima ih jos ali sam zaboravio ne vidjam ljude cesto inace cesto putujem i ne predstavlja mi problem da sednem na voz i da dodjem kod nekog da se upoznamo! Do Bojane prevalim 120km u jednom pravcu u drugom 120km,ukupno 240 km vozom za dan,volim da putujem!

Whitesnake,The Look,Ive,Ebiga,Una,Craizy Girl (mi je devojka)! Ma ima ih jos ali sam zaboravio ne vidjam ljude cesto inace cesto putujem i ne predstavlja mi problem da sednem na voz i da dodjem kod nekog da se upoznamo! Do Bojane prevalim 120km u jednom pravcu u drugom 120km,ukupno 240 km vozom za dan,volim da putujem!

Opa! :eek: lepo, lepo... vidim imamo potencijalnog alfa-muzjaka ovde... :lol:

Hvala bogu da se i ja jednom slozim sa tobom... :D delimo slican stav po pitanju navedenog...

Back