shushu
Iskusan
- Poruka
- 6.962
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ako budes dolazila u BG nekad,a ti se javi![]()

ijaoooooooo muko moja, pa to veze nije imalo sa tobom!Pfff... ne pada meni napamet da se shlihtam Vladi...
Hmmm... mrzi me da listam stranice ali negde si chini mi se Mimi rekao ''Ove ostale dodju i prodju a vas dve ste neshto posebno...'' Tako nekako... E pa ko je rekao da cu ja ikad tebi da dodjem?!![]()

a sad kao nisi
![]()
co'ek je faca! 
Pobegao chovek gajbi, da vidi cerku mezimicu koja sutra pali za NS (;sad se lozim na tvog caleta!co'ek je faca!
kupio knjigu od mene danas... nisam stigao da mu se ushlihtam, pobegao covek negde...
![]()

Pobegao chovek gajbi, da vidi cerku mezimicu koja sutra pali za NS (;
yeah, that's me![]()

ijaoooooooo muko moja, pa to veze nije imalo sa tobom!
prica je bila kako cu ja da dodjem u NS i sve ribe na ulici ce da me startuju i volu... nema veze sa forumasicama!
Oke onda... em sam slow mind, em ne znam celu prichu... ali moram da se petljam...

upoznah Luku! Respekt!![]()
![]()

Ja nemam želju da upoznam ljude sa foruma.![]()

Ni ja nemam zelju za to.![]()
Ja nemam želju da upoznam ljude sa foruma.![]()
Lazesh!
Jednu osobu zelish da upoznash... znam to... ;ppp

mislish da cjesh se razocharati?
Tako barem ja mislim

mislish da cjesh se razocharati?

Pre bih rekao da misli da ce ona mozda nekog razocarati.Tako barem ja mislim
![]()
Ne.
Dobro misliš.
Ali nije samo u tome stvar već i u sledećem:
Jednostavno, postoji ovde nekolicina ljudi sa kojima zaista volim da porazgovaram, kako sa ovog pdf-a tako i sa drugih.
Ali nemam potrebu da ih spoznam kao ljudska bića, za mene su oni samo slova, tekst bez lica.
Nemam neku preteranu želju da tim slovima dodam oblik čoveka.

Ne.
Dobro misliš.
Ali nije samo u tome stvar već i u sledećem:
Jednostavno, postoji ovde nekolicina ljudi sa kojima zaista volim da porazgovaram, kako sa ovog pdf-a tako i sa drugih.
Ali nemam potrebu da ih spoznam kao ljudska bića, za mene su oni samo slova, tekst bez lica.
Nemam neku preteranu želju da tim slovima dodam oblik čoveka.