Mima Laševska
Poznat
- Poruka
- 7.338
Pa nije da ne bih želela već...bih se stidela. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, skače sa mosta, itd... Kompletan asortiman neprimerenih aktivnosti, sa sve sedenjem na 'ladnom betonu.Ја сам тек вечерас схватио зашто је мени тешко да упознам некога новог...![]()
Али ипак сам успео... elle0308 се додаје на овај списак![]()

Pa nije da ne bih želela već...bih se stidela.![]()
A jes' strashne su to stvari![]()

Da vidimo da li ste nekog stvarno upoznali sa foruma ili se sve svodi na poruke, a ako jeste, kakva su vam iskustva???![]()
![]()
![]()
Pa nije da ne bih želela već...bih se stidela.![]()

.... ali se ispostavilo na kraju da ipak nisam....steta
Rado bih se skupio sa vama da nisam petsto kilometara udaljen![]()
to mene ne sprechava ;ppppppppppppp
nego,kad cjesh ti ovamo,ispalo mala?
maja i ja te chekamo!

A neeeee... Treba biti druzeljubiv.a i imam fobiju od upoznavanja ljudi![]()
ma samo malo to veče... ne pijem inače... ali jednom, dvaput nije frka@limun - ja misl'o ti ne pijesh![]()
ijaooo, pa u mom gradu me možeš uhvatiti bilo kad, jer ima dvije ulicejoj,budalo,od mene fobiju?
to imaju tek oni koji me upoznaju [jel da,4umashi?].
a prvo me morash upoznati.
nemoj da te ganjam tamo po tvom gradu.
nije meni teshko docji do tebe (((((((((((((=

ebiga... ja sam ti jako zatvoren tip ličnosti i ne volim da se družim... a ljudi vole da se druže sa mnom... mada radim na tome da prevaziđem svu tu nedruželjubivostA neeeee... Treba biti druzeljubiv.![]()
Ma uvek se to moze prevazici... Samo treba da nadjesh prave ljude, pravo drushtvo...ebiga... ja sam ti jako zatvoren tip ličnosti i ne volim da se družim... a ljudi vole da se druže sa mnom... mada radim na tome da prevaziđem svu tu nedruželjubivost
ijaooo, pa u mom gradu me možeš uhvatiti bilo kad, jer ima dvije ulice![]()
ja sam ti jako zatvoren tip ličnosti i ne volim da se družim... a ljudi vole da se druže sa mnom... mada radim na tome da prevaziđem svu tu nedruželjubivost

ja sam mutava