DA LI STE NEKOG UPOZNALI???

Hm..
Evo po redoslijedu upoznavanja

Infidela(sjecaju ga se stari chlanovi)
Jelenu ( Dah Andjela)
Lupija
Aleksa
Vladu
Bliz
Lidija
Profimareta
Lanfear
ninu_gov
bo!
Shinodu
Shushku
= 13 :mrgreen:
A htjela bih upoznati...Sveeeeee!

Prvenstveno Keepa,Petu i Mastera,a i sve cure(bilo bi fino da jednom budemo u vecini na skupovima),legendarnog Mareta,Aveta i ostale momke...Ma cilj mi je da vas sto vise upoznam!

Alexxandar:
Mislim da, je ova tema malo izgubila značenje sobzirom da je su nama skupovi postali skoro standardna stvar koja se dešava u proseku svake dve nedelje ;) Pfff mrzime da pišem koje sve čoveke poznajem.... previše ih je(al su super... svako na svoj način ;))... :) Samo bih napomenuo Mašu iliti Jah_G|rl prvog moderatora ovog foruma koja me je dovukla na ovo mesto :) I osobu koju sam u principu upoznao pa ondaK došao na forum :lol:
Ne seri da znas Jah? :shock:
Meni ona deluje skroz gotivno, koliko se secam iz njenih postova..steta sto je postuje vise! :(
shushu:
ufff, ja sam upoznala dosta njih, na skupovima naravno... vladu, bojana, alexx, sofche, bokija, mateu, bliz, mareta... valjda nisam nikog zaboravila

a ima dosta ljudi koje zelim da upoznam...
Nisi nikog zaboravila! :cry: hvala bogu pa se ne vidjamo cesce od nedelju dana.. :roll:

Vidim da je Nina jedina dovoljno luda da zeli mene da upozna.. hmmm... neka se zapita! :twisted: :(

Moja lista:
srećica (nju znadem iz Panceva, bivsa cura mog naj ortaka)
Dovla (njega znadem od malena, ali se nismo druzili..bio je mnogo cudan klinac :lol: )
LPhoklicu nisam video uzivo (nazalost), ali smo se dopisivali tu i tamo.. :D
Onda sa skupa:
Shushku
Sizz
Bojana
Bliz
Alexxxa
mareta iliti Clyde_the_Glidea
i naravno the last but not the least Sofffili! ;)

E sad, koga bih zeleo, uhhhh....
Ne bih ni da pocinjem, lista je malo poduza..ako bas insistirate (u sta sumnjam :p )

Back