DA LI STE NEKOG UPOZNALI???

Sad sam u ue al za par dana palim za bg... ebes black turtle, gotivniji je onaj u knez milosevoj... dole bleji cesto i aca seltik i neki novinari, svakakvog se sveta nagledas

veruj mi,ortak mi pričao da je tamo gotivno a nikad nisam bio.. ja samo blejao u BT kod trga Nikole Pašića.. cirkam pivo sa borovnicom i žderem kobaju xD
gotivno je, svaki dan puštaju različitu vrstu muzike :D

veruj mi,ortak mi pričao da je tamo gotivno a nikad nisam bio.. ja samo blejao u BT kod trga Nikole Pašića.. cirkam pivo sa borovnicom i žderem kobaju xD
gotivno je, svaki dan puštaju različitu vrstu muzike :D

Idi obavezno, ja samo u njemu u zadnje vreme blejim... nisu zaebane cene, jeftinije je svako pivo za oko 20 kinti od onog u pabu kod trga

a i atmosfera je vrh... zamraceno, irske i velske zastave i slike zamkova po zidovima... osetis se kao da si u nekoj srednjovekovnoj krcmi

Može, dogovoreno sa svima :D
samo da dođem do kinte, i to.. pa možemo se gledamo xD
Ja sam tako blejao se nekim forumašima(doduše, ne odavde) ali behu to gotivne bleje i ispijanja.. pa verujem da su i ljudi sa drugih foruma takvih xD
Ako ne,pa .. nosiće me kući u krvavim kutijama :mrgreen:

realno, ne bih nikoga voleo da upoznam osim durekta, juzera i onog malog manga anime lika, akutisama ili we...

hator, draga, nemam zelju da te upoznam, sr
:(( placem i tugujem, aaaa, placem i tugujem. neke stvari ne moraju biti uzajamne. koncept silovanja je jedna od njih, npr
Toliko o Hatorki... :mrgreen:

@tema

Zeleo bih dosta forumasa da upoznam, ali necu...

sve je postalo pepo i dim :mrgreen:
vidi koncept silovanja :mrgreen:

i ti se javi

eh, izgleda kao da planiram masovna ubistva forumaša :D
al ono
gotivni ste mi
pijan čovek istinu govori
i to
mada... ma ko ga ebe

kad dodjem...hocu...
trebalo bi da dodjem sad u februaru...kad budu ona dva dana slobodna...dan drzavnosti
pa da spojim jos petak i vikend...al nista sigurno...
ja sam od pocetka septembra trebala 3 puta da idem, al uvek nesto iskrsne :roll:
nadam se da sad nece...:D

evo slika sa jednog okupljanja forumaša, ovaj poslednji je fotografisao pa se ne vidi :mrgreen:
ebiga, samo nas četvorica, ostali nisu došli zbog lošeg vremena :mrgreen:
svejedno, dokazujem da je moguće okupljanje :P
262793_1984704170467_1029134643_31840064_166947_n.jpg

Back