Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Ne, ali mozemo da se nadjemo, tamo sam za svaki raspust moguci zadnjih 10 godina![]()
odlično

reći ću ti kad budem dolazio, verovatno prvo idem u posetu Balaševiću, i to

pa se nalazimo da cirkamo
ja častim,ofc

samo jelenka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, ali mozemo da se nadjemo, tamo sam za svaki raspust moguci zadnjih 10 godina![]()

Sad sam u ue al za par dana palim za bg... ebes black turtle, gotivniji je onaj u knez milosevoj... dole bleji cesto i aca seltik i neki novinari, svakakvog se sveta nagledas
odlično
ja častim,ofc
samo jelenka![]()
odlično
ja častim,ofc
samo jelenka![]()

veruj mi,ortak mi pričao da je tamo gotivno a nikad nisam bio.. ja samo blejao u BT kod trga Nikole Pašića.. cirkam pivo sa borovnicom i žderem kobaju xD
gotivno je, svaki dan puštaju različitu vrstu muzike![]()

realno, ne bih nikoga voleo da upoznam osim durekta, juzera i onog malog manga anime lika, akutisama ili we...
hator, draga, nemam zelju da te upoznam, sr

veruj mi,ortak mi pričao da je tamo gotivno a nikad nisam bio.. ja samo blejao u BT kod trga Nikole Pašića.. cirkam pivo sa borovnicom i žderem kobaju xD
gotivno je, svaki dan puštaju različitu vrstu muzike![]()
realno, ne bih nikoga voleo da upoznam osim durekta, juzera i onog malog manga anime lika, akutisama ili we...
hator, draga, nemam zelju da te upoznam, sr
( placem i tugujem, aaaa, placem i tugujem. neke stvari ne moraju biti uzajamne. koncept silovanja je jedna od njih, nprToliko o Hatorki...
@tema
Zeleo bih dosta forumasa da upoznam, ali necu...

i ti se javi
eh, izgleda kao da planiram masovna ubistva forumaša
al ono
gotivni ste mi
pijan čovek istinu govori
i to
mada... ma ko ga ebe
i angel sam upoznala i divna je mogu vam reci.

Evo, ucite od Direkta kako se to radi...a ne samo da se hvalite "Juhu, upoznala sam tog i tu, bla"...ccc
Do jaja vam je to mestasce za pijanku, gde ste to bili?

Fani, to je na Kališu
kasnije smo skontali da se neko kod tog kamenja iskenjjaoo, al barem nije bilo kiše tu xD

imam ja sliku sa Alisom...i kacila sam je![]()

Ako bude uskoro nekog okupljanja idem sigurno... direkt, ko su likovi pored?