DA LI STE NEKOG UPOZNALI???

Nisam nikoga (jos), ali voleo bih da upoznam par forumasica....:zelenko3:

A rado bih upoznao onog ludog Funnija i strebera Direkta.....

hah, sine, pored mene bi se nadrogirao, silovao kurrvu u sifilisnu ranu i svršio u kontejner :mrgreen:

Mene boli rac za vas forumaše, svi ste dovoljno gadni ovde, još i u ril lajfu da mi smrdite :mrgreen:

A znam neke forumaše, mada ne odavde.. i kad god blejimo, uvek pijemo i žderemo ko somine xD

Nije samo zbog toga MJ, nikako mi ne ulazi u glavu da ona ima 16-17 godina i da se lozi na Biebera i da ga slusa, i sta znam, volim da otkrivam razlicite profile ljudi i da vidim sta imaju u glavi:D. Filozofa bih najvise voleo da upoznam, a posle toga Matha, i Vronskog, mada vidim da je on neki matorac.. Fifty mi je zanimljiva isto za upoznavanje.. I funny-ja bota naravno xD Btw. meni Jacksonka i nije nesto privlacna, because i'm crazy son of a bitch!

Poslednja izmena:
Nije samo zbog toga MJ, nikako mi ne ulazi u glavu da ona ima 16-17 godina i da se lozi na Biebera i da ga slusa, i sta znam, volim da otkrivam razlicite profile ljudi i da vidim sta imaju u glavi:D. Filozofa bih najvise voleo da upoznam, a posle toga Matha, i Vronskog, mada vidim da je on neki matorac.. Fifty mi je zanimljiva isto za upoznavanje..

Hvala Bogu, ne sluša više Bibera, a kamoli da se loži na njega... To je bio težak period podnošenja, ali ju je prošlo, a samim tim je i meni lakše... :cool:

Mene boli rac za vas forumaše, svi ste dovoljno gadni ovde, još i u ril lajfu da mi smrdite :mrgreen:
Ja ne smrdim, stoko pijana. :zimag:
Direkta bih volela da upoznam, i Fanija. xD Baš su popularni ovuda, a? xD

Dif je mica, znači očekuješ troglavo čudovište, a dobiješ cica macu. :mrgreen:
Doduše možda je to bilo zato što je bio 5% pripit, ne znam ja. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Dif je mica, znači očekuješ troglavo čudovište, a dobiješ cica macu.
Doduše možda je to bilo zato što je bio 5% pripit, ne znam ja.

aaaa statikazem... slab sam na lepe zene. i sav se raznezim :mrgreen:
pogotovo ako im kosa tako bozanstveno mirise.:heart:
i kada dobrovoljno pristane da je okrecem kao balerinu :) i..i..i.. aaaaaa :aha:

a i poznato ti je da sam izrazito nezan i romantican...
no, ako situacija zahteva, zver stupa na scenu :cool:

Nisam nikog upoznao, ali bih najradije upoznao Filozofa, iako on njie odavno ovde, i voleo bih da upoznam Jacksonku:D i Funnyja kralja xD, i Matha on mi je sav nekako intrigantan xD

:lol:

Ja ovde nisam toliko dugo aktivan, ali sam već shvatio da ima dosta zanimljivih ljudi i sigurno bih većinu njih voleo jednom da upoznam. Fani i Mrki su baš smešni, s njima bi mi verujem bilo zanimljivo (a i njima sa mnom:lol:), Sleepy jer je kao klon jedne od mojih najboljih drugarica, M-heart-J jer mi povremeno deluje nekako razborito... Onda i Akutasame, Kreptomana, DxD, Abel, Kokos... I Direkta, ako me ne bude terao da konzumiram alkohol:lol:...

Poslednja izmena:
aaaa statikazem... slab sam na lepe zene. i sav se raznezim :mrgreen:
pogotovo ako im kosa tako bozanstveno mirise.:heart:
i kada dobrovoljno pristane da je okrecem kao balerinu :) i..i..i.. aaaaaa :aha:
Kriperu jedan obični. :mrgreen:
a i poznato ti je da sam izrazito nezan i romantican...
no, ako situacija zahteva, zver stupa na scenu :cool:
AHAHAHAHA, fejspalm. :mrgreen:

I Direkta ako me ne bude terao da konzumiram alkohol:lol:...
Šta, to mu je međ dopadljivijim osobinama. :mrgreen:
Šalim se, Direkt mi je sasvim kul, jedan od najforumaša. xD

Inache, wooleo bih da oupoznam direkta, juzera, vronskog, hatorku, mrkija, mozda slipi, onu malu perverznu sto se slikala sa kerovima i ovog malog akutasamu ili kako se vec zove, osecam da bih se lepo ispricao sa njim...

za ljude van liste me boli rac

hvala

Back