- Poruka
- 5.540
Nisam nikoga (jos), ali voleo bih da upoznam par forumasica.....gif)
A rado bih upoznao onog ludog Funnija i strebera Direkta.....
.gif)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.gif)
Nisam nikoga (jos), ali voleo bih da upoznam par forumasica....

i voleo bih da upoznam Jacksonku![]()

pa prava je bijač, zar ne? Mrki bi joj oprostio što voli smatra da je MJ ideal lepote.. u stvari, možda bi zbog toga smatrala da je i mrki lep
![]()
Nije samo zbog toga MJ, nikako mi ne ulazi u glavu da ona ima 16-17 godina i da se lozi na Biebera i da ga slusa, i sta znam, volim da otkrivam razlicite profile ljudi i da vidim sta imaju u glavi. Filozofa bih najvise voleo da upoznam, a posle toga Matha, i Vronskog, mada vidim da je on neki matorac.. Fifty mi je zanimljiva isto za upoznavanje..

Zamislite, jesam. O.o I za par forumaša, zaprepašćujuće su simpatični.![]()
pa sta reci osim sto mogu citirati:
Hvala Bogu, ne sluša više Bibera, a kamoli da se loži na njega... To je bio težak period podnošenja, ali ju je prošlo, a samim tim je i meni lakše...![]()
Ja ne smrdim, stoko pijana.Mene boli rac za vas forumaše, svi ste dovoljno gadni ovde, još i u ril lajfu da mi smrdite![]()

Dif je mica, znači očekuješ troglavo čudovište, a dobiješ cica macu.bla bla bla![]()

Dif je mica, znači očekuješ troglavo čudovište, a dobiješ cica macu.
Doduše možda je to bilo zato što je bio 5% pripit, ne znam ja.

i..i..i.. aaaaaa 

Nisam nikog upoznao, ali bih najradije upoznao Filozofa, iako on njie odavno ovde, i voleo bih da upoznam Jacksonkui Funnyja kralja xD, i Matha on mi je sav nekako intrigantan xD

), Sleepy jer je kao klon jedne od mojih najboljih drugarica, M-heart-J jer mi povremeno deluje nekako razborito... Onda i Akutasame, Kreptomana, DxD, Abel, Kokos... I Direkta, ako me ne bude terao da konzumiram alkohol
...Kriperu jedan obični.aaaa statikazem... slab sam na lepe zene. i sav se raznezim
pogotovo ako im kosa tako bozanstveno mirise.
i kada dobrovoljno pristane da je okrecem kao balerinui..i..i.. aaaaaa
![]()

AHAHAHAHA, fejspalm.a i poznato ti je da sam izrazito nezan i romantican...
no, ako situacija zahteva, zver stupa na scenu![]()

Šta, to mu je međ dopadljivijim osobinama.I Direkta ako me ne bude terao da konzumiram alkohol...

AHAHAHAHA, fejspalm.