Raisa
Iskusan
- Poruka
- 5.462
Da skratim
za upoznavati
-kreptica
-hator
-sQUID
-snicki
.....
.....
.....
puna kapa
za upoznavati
-kreptica
-hator
-sQUID
-snicki
.....
.....
.....
puna kapa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
on je inspirativan dečko svakakoprelistaj malo njegove ranije postove, i osvetliće ti se mnogi putevi
ukratko, dečka svi ovde smatraju debilom, i zovu ga bwaca, a imaju i razloga
samo kreni od početka

on je inspirativan dečko svakako
što se ne mže reći za tebe,ti si samo iritantan![]()
ja sam upoznala njih 15 i to je dosta dosta dosta,još mi samo fali Suziiiiiiiiiiii,da joj odsečem kosu![]()
iritantan i jako dobro informisan o nekim stvarima, tako da - samo se opusti

paaaaaa obično cenim informisanost kod ljudi,ali ti je ne koristiš na način koji se meni sviđa
ajde mi zakaži fajt,ko Kreptu![]()
Hahah.
Mozda... www.vokabular.org?

pravimo se vazni sa upotrebom anglizma
elaborate - dodatni pojasniti, odgovoriti i sl
Zar vi mislite da je ovo prvi put da je neko na forumu napisao "elaborira"? Zayebavao sam se bre... 
tačno mi se prisere kad je ton razgovora posve jednostavan, i neko se ubaci sa rečenicom "treba to elaborirati"

Glup si. Ova tema izmedju nas troje je itekako duboka, samo ti si autsajder, nemas pojma o cemu pricamo.
I SRECAN SAM STO TE NIKADA NISAM UPOZNAO.
Ovo su teze reci od one "elaborirati" 
Upoznao sam, bilo je ok i guess...
Upoznavao sam doduse i van foruma sa drugih online sredstava back in the day, pricaonica face etc.
ko li je ta budala što je tebe uzela za dugogodišnjeg dečka
mora da potiče iz porodice psihički obolelih persona
paaaaaa obično cenim informisanost kod ljudi,ali ti je ne koristiš na način koji se meni sviđa
ajde mi zakaži fajt,ko Kreptu![]()

i don't fight with girls
al' ako došlepaš mladoženju svog snenog, videćemo nešto
Red je i ovde da se poserem
pa vako,upoznala sam:
Pajper-ona je diiiiiiiiiivna.Liči na mene,samo u mršavijoj varijanti sa bleđom puti i zelenim očima
Different from others:njega ne treba opisivati,treba ga videtion je manijak,u svakom smislu,ali mi plaća pivo i pljeskavicu...
Hator i Bullit13-zajedno sam ih upoznala,zajedno ih i pišem,oni su mnogo simpatični,samo sam ih ja žestoko smorila
Enrique(promenio nik u Che_Guevara)-on je diiiiiiivan,divan,samo mnogo tih.
Cobra Sic,ili Bratislav Nikolić-čovek koji najlasnije podriguje
Saki 8050-uuuu ona mi je omiljenapomogla mi je u zajebanoj situaciji,kad ljudi koje inače dugo znam nisu.
Papajaaa ili Hells Bells i njegovih 100 drugih nikova-najlepši forumaš....da nismo i bili u špicu s vremenom stradao bi
W.A.S.P-šmekerčina...lud čovek...
Tyra-najlepša forumašica i generalno jedna od najboljih riba koje sam ikad videla
Protektor-sada moj drugi po redu najbolji drug
Superdamnglam-nju znam odvajkadaišla sa mnom u vrtić,a bile i u istoj osnovnoj i srednjoj.
hihihi,i naravno DžejPodosta ljudi sam upoznala.
Limuna sam mislim prvog upoznala.
Bloody baroness, Sibil vejn, Stefana K, jecuvejst, johana, vajolet nešto (Anu). Zapravo dosta ljudi sa EKV teme i par ljudi odavde.
I naravno Sica.

Ma jedno su zelje a drugo mogucnosti, nazalost.
Ova tema je jos aktivna
Pa dosta je ljudi s kojima bih volio da popijem kafu eventualno pivoMa jedno su zelje a drugo mogucnosti, nazalost.
I sve je bilo dobro,ljudi su okej skroz.Upoznala sam 2 decaka i 3 devojciceI sve je bilo dobro,ljudi su okej skroz.

A jednog olosa znam ovako. 
Pa to je klon, ko zna koliko postova ima original...![]()

Nisam se klonirao!