DA LI STE NEKOG UPOZNALI???

prelistaj malo njegove ranije postove, i osvetliće ti se mnogi putevi

ukratko, dečka svi ovde smatraju debilom, i zovu ga bwaca, a imaju i razloga

samo kreni od početka
on je inspirativan dečko svakako
što se ne mže reći za tebe,ti si samo iritantan :heart:
ja sam upoznala njih 15 i to je dosta dosta dosta,još mi samo fali Suziiiiiiiiiiii,da joj odsečem kosu :heart:

Pa ne znam bas...ajde probaj pa javi kako je na tom sajtu... :)

pravimo se vazni sa upotrebom anglizma
elaborate - dodatni pojasniti, odgovoriti i sl

:lol: Zar vi mislite da je ovo prvi put da je neko na forumu napisao "elaborira"? Zayebavao sam se bre... :lol:

tačno mi se prisere kad je ton razgovora posve jednostavan, i neko se ubaci sa rečenicom "treba to elaborirati"

Bas zato sam se ja zayebavao... :lol:

Glup si. Ova tema izmedju nas troje je itekako duboka, samo ti si autsajder, nemas pojma o cemu pricamo.

I SRECAN SAM STO TE NIKADA NISAM UPOZNAO.

:hahaha: Ovo su teze reci od one "elaborirati" :mrgreen:

Upoznao sam, bilo je ok i guess...
Upoznavao sam doduse i van foruma sa drugih online sredstava back in the day, pricaonica face etc.

I jesi li sa svim tim decacima imao sexualno iskustvo?

ko li je ta budala što je tebe uzela za dugogodišnjeg dečka

mora da potiče iz porodice psihički obolelih persona

Ma cigancica neka...al' slatka je, imas slike njene na krsti, postavljao Bwaco...

paaaaaa obično cenim informisanost kod ljudi,ali ti je ne koristiš na način koji se meni sviđa
ajde mi zakaži fajt,ko Kreptu :mrgreen:

Al' je Krepto tracaraaaa...i jos pozvao Milicu da ga brani... :mrgreen:

Red je i ovde da se poserem :lol:
pa vako,upoznala sam:
Pajper-ona je diiiiiiiiiivna.Liči na mene,samo u mršavijoj varijanti sa bleđom puti i zelenim očima :lol:
Different from others:njega ne treba opisivati,treba ga videti :lol: on je manijak,u svakom smislu,ali mi plaća pivo i pljeskavicu...:D
Hator i Bullit13-zajedno sam ih upoznala,zajedno ih i pišem,oni su mnogo simpatični,samo sam ih ja žestoko smorila :lol:
Enrique(promenio nik u Che_Guevara)-on je diiiiiiivan,divan,samo mnogo tih.
Cobra Sic,ili Bratislav Nikolić-čovek koji najlasnije podriguje
Saki 8050-uuuu ona mi je omiljena :D pomogla mi je u zajebanoj situaciji,kad ljudi koje inače dugo znam nisu.
Papajaaa ili Hells Bells i njegovih 100 drugih nikova-najlepši forumaš....da nismo i bili u špicu s vremenom stradao bi :cool:
W.A.S.P-šmekerčina...lud čovek...:D
Tyra-najlepša forumašica i generalno jedna od najboljih riba koje sam ikad videla :mrgreen:
Protektor-sada moj drugi po redu najbolji drug :mrgreen:
Superdamnglam-nju znam odvajkada :lol: išla sa mnom u vrtić,a bile i u istoj osnovnoj i srednjoj.

evo matore liste
a treba dodam naravno Matketa i Stefana K.
pusti Matke mi je bio dosadan isprva i zvala sam ga opet samo zato što je lep
a Stefan je dobar ali previše proevropski nastrojen
mislim da nisam više nikog upoznala

da ne budem bezobrazna,,u planu su ostale Evanesco i Suzi i Sibil Vejn koju nikako da upoznam a ova dva idiota je znaju
neku dvojicu s foruma viđam maltene svaki dan al se ne znamo

Poslednja izmena:
Mozda misli sa drugog foruma :D

nisam odavde upoznao nekog,ali sa drugog foruma nekih pet-sest ljudi,koliko je htelo da dodje :)
i to dva puta smo se okupili..prvi put isli u neku kafanu i napili se,a drugi put u nargila bar i naduvali se xD
bilo dojajno,valja promena lica iz okoline

Back