DA LI STE NEKOG UPOZNALI???

Epox.
Fina devojka.Samo jako zatvorena.Mislim da ne stoji najbolje sa samopouzdanjem.

levicarsko smet@lo
Divan mladic. Nadasve divan mladic.Doduse,ne svidja mi se njegova potreba za iskazivanjem svoje nadmoci u odnosu na druge. Ali sa mnom se trudi da bude sto manje arogantan. Odusevljava me to sto vrlo dobro ume da oseti snazne emocije. I vodio me je na fantasticne palacinke. :D

Ima par ljudi sa kojima ne komuniciram na forumu,ali bih jako volela da upoznam. Nadrealistu,mada on vise nije u virtuelnim vodama. Takodje Oktobar1864, Hladna_kao_Sunce, Maggie.The.Cat, Nenemusha,valheru. O da,i Carol.

Naravno.:cool:

A Carol, šta reći, divno stvorenje, pametno, lepo, sve :)

Ma da.:lol:

Ovako:

Tajana,tj. Bojica - niža je nego što sam mislila,ima nežan glas,ali je izuzetno malo pričala,verovatno usled mog lupetanja.:(
Mislila sam da je pričljivija,ali i ono malo što je govorila oslikalo ju je baš onako kako sam i mislila da će.:D

Ivana,tj. Suspiria - viša nego što sam ja zamišljala :lol: izuzetno živahna,vesela,pozitivna,energična.:D

Упознала сам Сару (zograf.lo), они који су дуже овде је знају, у задње време је нема често. Дописујемо се овд' на форуму и после пар размењених порука скапирамо да делимо учионицу у супротним сменама. Баш дивно.:)

И никог више.

А волела бих упознати Хатор, ако би се смиловала да с' одаљи од компа за тај сусрет.:p
И Феникса. Нема ни њега одавно.
И чарапу, да видим је л' толико лупета и у рл.:mrgreen:
И Бојану, да коначно запалимо тај цираг.:lol:

Има ту још......

Ja bi volela da upoznam funnyja,hatorku..i bojicu.....i nzm mozda sam nekoga zaboravila...i da..kreptomana....
:heart:
А волела бих упознати Хатор, ако би се смиловала да с' одаљи од компа за тај сусрет.:p
И Феникса. Нема ни њега одавно.
И чарапу, да видим је л' толико лупета и у рл.:mrgreen:
И Бојану, да коначно запалимо тај цираг.:lol:

Има ту још......
nisko:sad2:
opasno me prozivaju vec...............:lol::rumenka::heart:
thijao,ja ne bi voleo nikog:manikir:

lazes.......znam da bi voleo mene:cool::lol:
@tema:
sve sa kojima svakodnevno komuniciram..................:heart:
i sa tobom,up.............:lol:

Back