Gosaii
Ističe se
- Poruka
- 2.106
Wow, pitam se kako si znala...
Izmedju ostalih...![]()
Pa nije bilo teško...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Wow, pitam se kako si znala...
Izmedju ostalih...![]()

a.........a i ovako bi omasila
.ko je uopste alan?

Pa nije bilo teško...![]()

verovatno mene
Ti se javi ako ćeš na sajam knjiga ove godine![]()

).. msm znam ga iz vidjenja,al ne poznajemo se lichno..
Ma niko od nas ne pokaze u potpunosti pravo lice na forumu. Polazim od sebe, ranije nijesam imao isti nastup na forumu kao sad, ali opet znam da bi ljudi o meni u rl stekli drukciji utisak. Koliko drukciji, to vec ne znam.
Pa da,ali najgore od svega je to sto je glumio dobricu,kako ne bi nikog nikada povredio,a u stvari mucak od coveka...
Nije jedini. Znas kako, svi smo mi iskreni kad pisemo o drugim forumasima, ali kad pisemo o sebi, malo je ko iskren.
Pa naravno da nije jedini...nisam luda da patim za nekim ko nije zasluzio moje poverenje,a kamoli ljubav. A sto se iskrenosti tice si u pravu,ali ne mogu da verujem da neko moze da bude toliko licimeran svo to vreme,ili sam ja bila previse slepa,pa nisam videla,nemam pojma.

Pa ko zna, mozda bi npr. Recles nekome bio i bolji, a nekome gori u RL nego ovde...![]()

Mozda bih bio bolji u rl ovima sa politike![]()
Ti se bese tamo dosta svadjas, zar ne?
Ti se bese tamo dosta svadjas, zar ne?
![]()
E sad, ljudi razlicito reaguju na njih 
Ma ne, nego moje stavove podrzava svega par forumasa tamoE sad, ljudi razlicito reaguju na njih
![]()

Aha... Neko hoce da te ubije nozem,neko pistoljem, a neko bi se zadovoljio samo batinama, a?
Ima smesnih likova na politici...kad sam smoren, ja odem tamo malo.![]()

Isti slucaj, mada dugo sam stalno visio tamo, pa kad mi istrniraju zivce, dodjem ovdje
A siguran sam da isti ti koji su mi prijetili, da se sretnem nedje s njima u grad, da bi zavrsili u prvu kafanu![]()