DA LI STE NEKOG UPOZNALI???

911s [SK];14338749:
Da li smo jaka - to je diskutabilno, al muda jesmo sigurno, doduše za ove ženske ne mogu da garantujem. :lol:
A šta fali debeloj, jel nije više debela ili? :(
Samo što mi je jako krivo što nisam mogao da odem da slušam & gledam maturski rad dotičnog, zvao me je da dodjem al zbog spleta okolnosti sam kasnio sat vremena.

ma debela je ona uvek xD
i shta ce on sad, akademija?

odlični... Prvi put mi se desilo da mogu sa nekim da pričam bez prestanka i da uvek ima novih

tema, a da se prvi put vidimo... To je vezano za Tamy. A što se Annie tiče. Pa i sa njom imam

dosta zajedničkih interesovanja, ali jedna i velika razlika je u tome što ja mnogo pričam, a ona baš

i ne..:lol:

pa jb.g..nisu svi pricljivi...al ono....kad vas je vise od 2 ili 3...ugalvnom se i osoba koja cuti uvuce lako u razgovor..

btw...nikad mi cutljivi ljudi nisu bili jasni...

pa jb.g..nisu svi pricljivi...al ono....kad vas je vise od 2 ili 3...ugalvnom se i osoba koja cuti uvuce lako u razgovor..

btw...nikad mi cutljivi ljudi nisu bili jasni...

pa znam.. I ja sam u periodu od 8 do 13 godine bila ćutljiva u društvu. Što se porodice tiče, ne.

Ali u školi i slično, da. Sada ne mogu da stanem. Naravno, kada imam šta da pričam sa nekim

Kao što je slučaj kod Tamyce. Sa nekim prosto ne mogu o svemu da pričam, ili prosto više

ne znaš šta da pričaš... :lol:

pa znam.. I ja sam u periodu od 8 do 13 godine bila ćutljiva u društvu. Što se porodice tiče, ne.

Ali u školi i slično, da. Sada ne mogu da stanem. Naravno, kada imam šta da pričam sa nekim

Kao što je slučaj kod Tamyce. Sa nekim prosto ne mogu o svemu da pričam, ili prosto više

ne znaš šta da pričaš... :lol:

Pa meni iskreno daleko vise odgovara slusalac nego sagovornik..jer me daleko vise zanima ono sto ja pricam..nego ono sto drugi pricaju...sto bi se reklo..tokom razgovora cekam svoj red da kazem nesto......
narocito volim da kad pricam o nekim kompleksnijim stvarima slusam sebe......

Pa meni iskreno daleko vise odgovara slusalac nego sagovornik..jer me daleko vise zanima ono sto ja pricam..nego ono sto drugi pricaju...sto bi se reklo..tokom razgovora cekam svoj red da kazem nesto......
narocito volim da kad pricam o nekim kompleksnijim stvarima slusam sebe......

pa dobro.. to je već stvar pristojnosti. i ja čekam svoj red da kažem nešto. Normalno da neću

nekog prekidati u sred rečenice da bih nešto rekla.

911s [SK];14348008:
Jel ste se podavili u blatu i po kiši? :lol:
Il ste išli na sirotinjsku varijantu blejanja ispod nadstrešpnice ulaza u garažu SIV-a, odakle se bina vidi i lepo čuje, al je džabe a i ne kisne se?

ja sam bio sa ortakom u fan pitu na jedno 5,6 m od stejdza
inace kisa nije padala uopste....ali uopste
tako da ja ne znam o cemu vi ljudi pricate:mrgreen:

@tema
nisam nikoga upoznao ,ali postoji nekoliko persona koje bi voleo da upoznam
i jedna sa kojom bi voleo da uradim mnogo vise od upoznavanja i druzenja

Back