n-a-t-a
Ističe se
- Poruka
- 2.102
Nemoj ni slucajno, obice ti se oglavu!
na neki nacin vec jednom jeste....

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ali bih sad zelela jos jedno desetak njih da vidim...a tebe vlado cu da zakoljem vise sa tim prebacivanjima ;P znaci na sledecem okupljanju nosim sachmaru da te ubijem 

I mene si upoznala, sram te bilo!Stara garda, na jednom skupu, gde sam se zadrzala 5 min.Tu su bili Sofija, Bojan, Vlada i Sara, a posle je doshao i Stefan, s kojim sam se mimoishla. Saru sam vidjala po Bg-u tu i tamo, a Vlada mi je dao nalepnicu.
Inache ostale ne znam, i ne zelim da upoznajem... Sem stare garde, naravno...

Pa ne bih rekla da pati, al cure su stvarno divne.Jes, Mortisha... Za njom i onom Bleach pati Keeper.![]()

I ja samseresh da si se upoznala sa Tish?!?!![]()

Moj post od 21. decembra, leta (leta!?) gospodnjeg 2006.
Dakle mini updejt:
Tina(r), naancy90, mortishaaa, Natasha, Pajper, Princess aka Tamplja, Saki(panekibroj), Cyber Bar(a)bie i, s obzirom da se i dalje javi s vremena na vreme ovde da pomenem i nju, Banshee.
I da, @Cupka@
Btw, jbte, sad konstatujem da su ovde sve zenska imena
![]()
...a bogme i kontinenata
Jaooo Electraaa, boze ala sam rasejan... : pljas po chelu :
PP
I po cemu se vasa okupljanja toliko razlikuju od okupljanja onih sajber ludaka sa MySpace-a i Facebook-a? Sajber luda je sajber luda,pa bilo koju internet uslugu da koristi...
i volimo!
mozda ne bas svi, ali dobar deo! 
haha, legendo...! Pa jb*g...![]()

Ja ne zelim da vas upozmam, vi ste zli.
Necete. ja cu se sakriti.

Ni broj telefona..hohohoho

I po cemu se vasa okupljanja toliko razlikuju od okupljanja onih sajber ludaka sa MySpace-a i Facebook-a? Sajber luda je sajber luda,pa bilo koju internet uslugu da koristi...

mi se znamo...i volimo!
mozda ne bas svi, ali dobar deo!
![]()
Daaa.........(((: