Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 85.200
ispod te fasade histericne neuravnotezene osobe cenim da je malo krhko uplaseno histericno neuravnotezeno matjenjeni roditelji, a bake i deke eventualno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ispod te fasade histericne neuravnotezene osobe cenim da je malo krhko uplaseno histericno neuravnotezeno matjenjeni roditelji, a bake i deke eventualno
Ne znam.Možda i ima.Retko ko.Takvima veza puca vrlo brzo.ma ajde to nekako nego sto uvek ja treci budem
ima li iko da gotivi disko kid
kloncina brtNe znam.Možda i ima.Retko ko.Takvima veza puca vrlo brzo.
A i ova mmmmšatroprinceza mi deluje ista ko taj razakani krevet sa propalim federima.
Ti si druže sa svojim izjavama u vezi ženidbe mnogo toga rekao tako da veruj mi po nekim pitanjima uopšte nisi kredibilan i ja se ozbiljno brinem za tebe.ispod te fasade histericne neuravnotezene osobe cenim da je malo krhko uplaseno histericno neuravnotezeno matje
Pa znaaam.Ali čija?kloncina brt
sta se palis
dobro ae netju sa dse zenimTi si druže sa svojim izjavama u vezi ženidbe mnogo toga rekao tako da veruj mi po nekim pitanjima uopšte nisi kredibilan i ja se ozbiljno brinem za tebe.
U najboljoj nameri ti savetujem da prilikom svake bitnije odluke vezane za žene najobaveznije konsultuješ mene i @yioim da se ne bi upropastio.
Znaš.Neke stvari mogu totalno čoveku da upropaste život.
Pa znaaam.Ali čija?
Čekaj jel moguće da je od kreveta?kloncina brt
sta se palis
Hoćemo brate.dobro ae netju sa dse zenim
al ti i joim da mi perete sudje i kuvate
koi falus satobom danasHoćemo brate.
I naćićemo ti normalnu(uslovno rečeno za današnje vreme)devojku.
Dobro.To je najmanji problem.Unormalićemo te. @yioim će ti oprostiti što te je šamarao,ja ću ti oprostiti što sam ti udarao glavu o zid.I za 3 minuta bićeš sasvim normalan muž i otac dvoje dece.koi falus satobom danas
meni normalna zena ne treba jer ja nisam normalan
Vidi to sa žele ribom.Pff normalna. Boooring
brate ti anabolici bas deluju na tebeDobro.To je najmanji problem.Unormalićemo te. @yioim će ti oprostiti što te je šamarao,ja ću ti oprostiti što sam ti udarao glavu o zid.I za 3 minuta bićeš sasvim normalan muž i otac dvoje dece.![]()
Koja je zele riba? Jel voli da plese trbusni? Onako polako ko ajvar kad se mesa?
https://www.google.com/search?q=jel...=360&client=ms-android-xiaomi-rev1&prmd=isvxnKoja je zele riba? Jel voli da plese trbusni? Onako polako ko ajvar kad se mesa?
Samo foliraš bezveze.Badja je bolji od tebe sto putaAj dodji na megdan
Jesam, mada nisam bila oduševljena idejom.Da li ste nekad upoznali nekoga sa foruma ovako uzivo?![]()
debljina ne treba da ti bude smetnjaDa li ste nekad upoznali nekoga sa foruma ovako uzivo? ?
baštakoJesam, mada nisam bila oduševljena idejom.
Ne mešam forum sa realom , to su dva sveta..
A mene ni jedan ni drugi ne drže baš čvrsto ..
"Vaše zahteve čitao nisam ali čuo jesam."Sreo jesam, upoznao baš i nisam.