Da li ste nekad

ispod te fasade histericne neuravnotezene osobe cenim da je malo krhko uplaseno histericno neuravnotezeno matje
Ti si druže sa svojim izjavama u vezi ženidbe mnogo toga rekao tako da veruj mi po nekim pitanjima uopšte nisi kredibilan i ja se ozbiljno brinem za tebe.
U najboljoj nameri ti savetujem da prilikom svake bitnije odluke vezane za žene najobaveznije konsultuješ mene i @yioim da se ne bi upropastio. :(
Znaš.Neke stvari mogu totalno čoveku da upropaste život.

kloncina brt
sta se palis
Pa znaaam.Ali čija?

Ti si druže sa svojim izjavama u vezi ženidbe mnogo toga rekao tako da veruj mi po nekim pitanjima uopšte nisi kredibilan i ja se ozbiljno brinem za tebe.
U najboljoj nameri ti savetujem da prilikom svake bitnije odluke vezane za žene najobaveznije konsultuješ mene i @yioim da se ne bi upropastio. :(
Znaš.Neke stvari mogu totalno čoveku da upropaste život.

Pa znaaam.Ali čija?
dobro ae netju sa dse zenim
al ti i joim da mi perete sudje i kuvate

koi falus satobom danas
meni normalna zena ne treba jer ja nisam normalan
Dobro.To je najmanji problem.Unormalićemo te. @yioim će ti oprostiti što te je šamarao,ja ću ti oprostiti što sam ti udarao glavu o zid.I za 3 minuta bićeš sasvim normalan muž i otac dvoje dece. :D

Pff normalna. Boooring
Vidi to sa žele ribom.
@Macan je fin momak.Malo nestabilan ali da se to srediti.Dva auto limara do reše.

Dobro.To je najmanji problem.Unormalićemo te. @yioim će ti oprostiti što te je šamarao,ja ću ti oprostiti što sam ti udarao glavu o zid.I za 3 minuta bićeš sasvim normalan muž i otac dvoje dece. :D

Vidi to sa žele ribom.
@Macan je fin momak.Malo nestabilan ali da se to srediti.Dva auto limara do reše.
Koja je zele riba? Jel voli da plese trbusni? Onako polako ko ajvar kad se mesa?

Back