Da li ste nekad

Tvojim i milancetovim i kriptonovim odgovorima
Da, ja sam neke osobe prosto morala upoznati... jer su mi postale drage. Prva osoba je bila @Baudrillard , to sam već javno pisala tamo u kafani, tada sam stalno dolazila u Moljac, a tog dana sam i postavljena za moderatora na Književnosti. Proveli smo 1. maj na nekom izletu i izrazgovarali se. Došla sam autom u Banat da ga upoznam :). Posle sam upoznavala još osoba, pominjala sam neke i u selfijima na Fotografiji, ali nemam nameru da otkrivam sve... He, pomenula sam sad na temi i komšiju milančeta :), Ali, mogu da kažem da za mene online bivstovanje nema nekog smisla ako se stvarno ne upoznams a ljudima... Praktična sam i ne volim ništa da "palamudim"... No, nekako to upoznavanje mi se poprličino iscrplo. upoznala sam sve koje sam želela da upoznam... osim jedne osobe koju nisam mogla zbog daljine.

Imala sam divna iskustva, kao što rekoh... jednom me jedan forumaš dočekao na jednoj benz stanici kada sam decu vozila u Grčku... kupio nam svima sladolede )). Kod jedne forumašice sam prespavala u Skoplju.. Sa par osoba sam imala lepe šetnje i zanimljive razgovore, a sa nekim i dublji odnos. Svega toga ne bi bilo da se nismo ovde upoznali :). No, rekla sam na nekoj temi, ima perioda kada volim da upoznajem ljude... da ih slušam. Nekada mi i nije do toga. No, ako nanjušim da mi neko može postati prijatelj, neću propustiti takvu šansu :)

Giki, Praki, Moki, Strki, Kreki, Eki, Kruki, Žaki, Riki, Taki, Koki, Piki, Laki, Doki, Smaki, Biki, Juki, Juki 2, Aki, Meki, Maki, Maki 2, Goki, Baki, Doki 2, Baki 3, Laki 2, Đuki, Maki 3, Neki, Boki, Boki 2, Daki, Miki, Struki, Hiki, Heki, Luki, Slaki, Meki 2, Saki, Kroki, Saki2, Saki3, Leki... Evo 44 sam nabrojao, a sigurno sam neke izostavio. I samo da kažem da među ovih 44 jednog znam da mi se nije dopao kao čovek, nije mi se dopao ni kao forumaš ali nas je sudbina naterala da budemo deo istog društva jedne večeri i još jednog tako isto mada je bio okej kad smo se upoznali - posle prso. Ostalo sve super, neki su vanserijski carevi, neki legende, sa jednom grupom njih se družim da kažem redovno, koliko to redovno uopšte i postoji... Hvala ti forume, hvala :heart:

Giki, Praki, Moki, Strki, Kreki, Eki, Kruki, Žaki, Riki, Taki, Koki, Piki, Laki, Doki, Smaki, Biki, Juki, Juki 2, Aki, Meki, Maki, Maki 2, Goki, Baki, Doki 2, Baki 3, Laki 2, Đuki, Maki 3, Neki, Boki, Boki 2, Daki, Miki, Struki, Hiki, Heki, Luki, Slaki, Meki 2, Saki, Kroki, Saki2, Saki3, Leki... Evo 44 sam nabrojao, a sigurno sam neke izostavio. I samo da kažem da među ovih 44 jednog znam da mi se nije dopao kao čovek, nije mi se dopao ni kao forumaš ali nas je sudbina naterala da budemo deo istog društva jedne večeri i još jednog tako isto mada je bio okej kad smo se upoznali - posle prso. Ostalo sve super, neki su vanserijski carevi, neki legende, sa jednom grupom njih se družim da kažem redovno, koliko to redovno uopšte i postoji... Hvala ti forume, hvala :heart:
esti nesto iebo otoga ?

Back