gost 436984
Zainteresovan član
- Poruka
- 102
Da li ste nekad upoznali nekoga sa foruma ovako uzivo? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja sam jedna od njih5 osoba do sad
čime?Wauuu
Prijatno se iznenadih
Tvojim i milancetovim i kriptonovim odgovorima
Da, ja sam neke osobe prosto morala upoznati... jer su mi postale drage. Prva osoba je bila @Baudrillard , to sam već javno pisala tamo u kafani, tada sam stalno dolazila u Moljac, a tog dana sam i postavljena za moderatora na Književnosti. Proveli smo 1. maj na nekom izletu i izrazgovarali se. Došla sam autom u Banat da ga upoznamTvojim i milancetovim i kriptonovim odgovorima
Ali, mogu da kažem da za mene online bivstovanje nema nekog smisla ako se stvarno ne upoznams a ljudima... Praktična sam i ne volim ništa da "palamudim"...
Da ti ja budem Grga Zlatoperdopisnika
Jel si musko ili zenskoDa ti ja budem Grga Zlatoper
Šta hvali, pa ona je Golden Ratio maskaJel si musko ili zensko
Jos na nekoj temi jednom si uvijeno izjavio da ti se svidja Indigo
Moja teorija do sada sto sam smislilaŠta hvali, pa ona je Golden Ratio maska
esti nesto iebo otoga ?Giki, Praki, Moki, Strki, Kreki, Eki, Kruki, Žaki, Riki, Taki, Koki, Piki, Laki, Doki, Smaki, Biki, Juki, Juki 2, Aki, Meki, Maki, Maki 2, Goki, Baki, Doki 2, Baki 3, Laki 2, Đuki, Maki 3, Neki, Boki, Boki 2, Daki, Miki, Struki, Hiki, Heki, Luki, Slaki, Meki 2, Saki, Kroki, Saki2, Saki3, Leki... Evo 44 sam nabrojao, a sigurno sam neke izostavio. I samo da kažem da među ovih 44 jednog znam da mi se nije dopao kao čovek, nije mi se dopao ni kao forumaš ali nas je sudbina naterala da budemo deo istog društva jedne večeri i još jednog tako isto mada je bio okej kad smo se upoznali - posle prso. Ostalo sve super, neki su vanserijski carevi, neki legende, sa jednom grupom njih se družim da kažem redovno, koliko to redovno uopšte i postoji... Hvala ti forume, hvala![]()