Nema problema druze, idi svuda bez maske i rukavica, samo nemoj da kukas kad dobijes koronu i kada ti se raspadaju pluca.
Ja nisam nikada negirao Covid19, ali da sam znao da su ovoliko ZABRINUTI za nas, da sam znao da živim u Star Trek Federaciji pa ja bi se tukao nogom u guzicu od sriće.
Tim ljudima je toliko stalo do nas da je to čudo jedno, ja sam evo zadivljen. Da je bar KUGA i španjolska gripa imala razumjevanja za turističke sezone, izbore, imenovanja kraljeva itd... PA GDJE BI NAM BIO KRAJ...
Što se tiče rukavica i brnjica, ja nosim masku na poslu, imam čak i masku sa židovskom zvijezdom iz Aušvica koju ponosno nosim jer bar znam gdje sam sada.
Samo bi volio AKO NIJE PROBLEM da dežurni Covid SS stožeri brate stave Svastiku na ramena pa da bude pošteno, ovako nije fer.
Nisam teoretičar zavjera ali ne virujem APSOLUTNO NIŠTA CDC-u ni WHO-u oko Covida19, ček jel to onaj WHO koji je OSUĐEN prije par godina NA MEĐUNARODNOM SUDU PRAVDE za svinjsku gripu i cijepiva za svinjsku gripu? Aha, to je taj WHO.
Sad je kao WHO humanitarna neka organizacija... to je kao da kažeš da neki ubojica može biti bivši ubojica, kao eto... bija čovik pobija 4-oro ljudi, odleža skoro doživotnu, izaša i on je eto bivši ubojica.
Ja te pitam racionalno, jel ti sebi ili meni garantiraš da su ova cijepiva bez ikakvih nuspojava narednih godina?
Čak i da mi garantiraš, moje DEMOKRATSKO ustavno pravo po ustavnom pravu Rep. Hrvatske (kao i tebi po ustavu Rep. Srbije) meni daje za pravo da ja ODBIJEM cijepivo i da mi NITKO ne može zabraniti ulazak bilo gdje ako nemam Nacističku Covid Putovnicu.
To kad oni napišu NOVI fašistički COVID ustav u RH i Srbiji e onda nema problema.
Mene slovo USTAVA štiti od bilo kakvih fašističkih covid putovnica, ako treba evo isprintat ću si RH ustav, članak 16, ovjerit ću ga PRAVNO, a onda kad me netko zaustavi ako oću ući negdje ja cu zvati Policiju na tog securitija, a Policija MI MORA garantirati moja USTAVNA prava.
Svi stožeri u svim državam su NE-USTAVNI, oni nemaju nikakvo ustavno pravo kontrole nad vojskom i policijom. Čista diktatura.