Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 8.110 danas u 19:41 - Da li ste merili? #1 duzinu prosečnog odnosa?
N narezak Aktivan član Poruka 1.615 danas u 20:01 - Da li ste merili? #2 Kad će da prestanu ove anđelijske klikbejt teme? ... i zašto ne?
qwwwq Zainteresovan član Poruka 470 danas u 20:08 - Da li ste merili? #3 Lovac Luka ulovio vuka: duzinu prosečnog odnosa? Kliknite za proširenje... Luka ti kao da si početnik....te ovo te ono...
Lovac Luka ulovio vuka: duzinu prosečnog odnosa? Kliknite za proširenje... Luka ti kao da si početnik....te ovo te ono...
Edmund Poznat Poruka 8.503 danas u 20:19 - Da li ste merili? #4 Otvorio čovek temu Kome se sviđa neka piše Kome ne, ima i drugih tema Aman
Red Kokoška Šanel VIP Poruka 73.715 danas u 20:41 - Da li ste merili? #5 Lovac Luka ulovio vuka: duzinu prosečnog odnosa? Kliknite za proširenje... Nismo. Mi ovde samo merimo čiji je duži.
Lovac Luka ulovio vuka: duzinu prosečnog odnosa? Kliknite za proširenje... Nismo. Mi ovde samo merimo čiji je duži.
Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 8.110 danas u 21:30 - Da li ste merili? #6 narezak: Kad će da prestanu ove anđelijske klikbejt teme? ... i zašto ne? Kliknite za proširenje... provalio si me xD
narezak: Kad će da prestanu ove anđelijske klikbejt teme? ... i zašto ne? Kliknite za proširenje... provalio si me xD
Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 8.110 danas u 21:30 - Da li ste merili? #7 Red: Nismo. Mi ovde samo merimo čiji je duži. Kliknite za proširenje... i ciji je?
Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 8.110 danas u 21:31 - Da li ste merili? #8 qwwwq: Luka ti kao da si početnik....te ovo te ono... Kliknite za proširenje... objasni
qwwwq Zainteresovan član Poruka 470 pre 57 minuta - Da li ste merili? #9 Pa kao radoznali tinejdzer Inače meni je oko 30min optimalno da bude zadovoljno i srce i telo i oči ....
Pa kao radoznali tinejdzer Inače meni je oko 30min optimalno da bude zadovoljno i srce i telo i oči ....
Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 8.110 pre 56 minuta - Da li ste merili? #10 qwwwq: Pa kao radoznali tinejdzer Inače meni je oko 30min optimalno da bude zadovoljno i srce i telo i oči .... Kliknite za proširenje... hahah, takva tura
qwwwq: Pa kao radoznali tinejdzer Inače meni je oko 30min optimalno da bude zadovoljno i srce i telo i oči .... Kliknite za proširenje... hahah, takva tura
Nifont Domaćin Poruka 3.160 pre 41 minuta - Da li ste merili? #11 Prosecna duzina prosecnog odnosa 2 minuta i 20 sekundi.
Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 8.110 pre 31 minuta - Da li ste merili? #12 Nifont: Prosecna duzina prosecnog odnosa 2 minuta i 20 sekundi. Kliknite za proširenje... pa nije odnos samo kad ga turis pa svršis xD
Nifont: Prosecna duzina prosecnog odnosa 2 minuta i 20 sekundi. Kliknite za proširenje... pa nije odnos samo kad ga turis pa svršis xD
totsi Aktivan član Poruka 2.000 pre 22 minuta - Da li ste merili? #13 Red: Nismo. Mi ovde samo merimo čiji je duži. Kliknite za proširenje... a merili smo bogami i dubine