Da li ste izbirljive?

pa cudno je meni, jer ja nisam takva... ono, verovatno imam veselu sustinu, i ja probudim vesela, ali se u toku dana sve dublje zakucavam u zemlju, jer nisam u stanju da ostanem vesela u kontaktu sa svakodnevnim zivotom i obavezama. zato su mi likovi koji imaju iste, ili gore, probleme, a i dalje su veseli, super :)
Interesantno, ja se probudim skenyana i onda se u toku dana nekih 2 - 5% oraspoložim... eventualno.

Izbirljiva sam , ali je moj spisak potpuno suprotan. Ja znam kakvog tipa ni pod tachkom razno NECU! I kakvu vezu - NECU. E sad, kad odsechemo to shto necu, ostaje sasvim dovoljno prostora da se prave kompromisne promene...
Eto to bi bilo to. Sve ostalo je sklop okolnosti, jer sam nauchila da zivot uvek ima vishe mashte od nas...:)

gledam gledam ovu temu,i ne znam sta bih rekla
imam svoj ukus,nekome je on mozda sirok,nekome ne
ako mi se neko svidja ne znam kako bih bila izbirljiva pa da kazem eeee sad nema lepe oci -otpisan!
meni izbirljiv vise vezano za npr kupovinu auta pa kao necu dizelasa,necu troja vrata,necu citroena...
a pitanja srca su vise osecaj,nema biranja ili jeste ili nije

Ja sam jedne noci, u izlasku sa drugaricama (tad se sex i grad prikazivao po prvi put na malim ekranima nasih TV prijemnika, bas smo se lozile na ceo menhetenski fazon:D) u izboru partnera zauzela konstruktivan i pozitivan pristup: napisala sam na parcetu papira kakav bih zelela da bude a ne kakav ne sme da bude i jos cuvam taj papiric na kojem pise:
Fizicki izgled: vitak, sirokih ramena, lepog osmeha
Karakter: smiren, tolerantan, nezan, hrabar, vredan, nezavistan, zastitnik, jasno izrazava emocije, pametan, slobodouman, bespredrasudan.
Okruzenje: da zivi sam, da se emotivno i mentalno odvojio/osamostalio od primarne porodice, da su mu prijatelji pristojni i kulturni, da nema mentalnih/dusevnih oboljenja u porodici.
Covek sa kojim sam
ponajvise ispunjava gorenavedene kriterijume. A sto bi rekla moja mama "savrseno ne postoji", pa moze nesto sitno i da se progleda kroz prste:D. Nisam sigurna da li ovo znaci da sam izbirljiva, bilo kako bilo, zadovolj(e)na sam:)

I budi se azdaja jedno jutro i kaže:
- Auuuu, ****** gde ja živim!

gledam gledam ovu temu,i ne znam sta bih rekla
imam svoj ukus,nekome je on mozda sirok,nekome ne
ako mi se neko svidja ne znam kako bih bila izbirljiva pa da kazem eeee sad nema lepe oci -otpisan!
meni izbirljiv vise vezano za npr kupovinu auta pa kao necu dizelasa,necu troja vrata,necu citroena...
a pitanja srca su vise osecaj,nema biranja ili jeste ili nije

ja moram priznati da sam zakljucila da sa jedne strane nisam nesto mnogo izbirljiva (ne onoliko koliko sam mislila da jesam), a sa druge sam maltene iskljuciva. a iskljucivost nastupa na duge staze, tj. kada je ozbiljna veza u pitanju, tu nastaje seca knezeva... btw ja sve ovo onako teorijski, ko zna kako bi u praksi mozda bi se zamonasila:lol:

Ala me ti iskomentarisa....:rumenko:
To sa parama - pa i ja radim i nezavisna sam. Sa tim sam mislila da ne volim one tipove koji su preko noći postali "bogati" i koji misle da mogu da kupe devojku. A naravno i da ne bi neku lenčugu pa da ga ja izdržavam... Možda ne znam šta hoću ali odlično znam šta neću. Mislim da ima totalno normalno razmišljanje što se toga tiče...
A što se tiče priče sa drugaricama - pa ***, nekad imam nešto veoma bitno da porazgovaram sa drugaricom i nekad mi nije do muvanja...zar to nije normalno. Pa i mene su tipovi ispalili kad sam im prilazila, doduše ne tako često, ali dešava se. Ili da nekom tipu priđem a on nastavi posle da muva moju drugaricu. Al Bože, pa nije to kraj sveta...toliko muškaraca ima da se ne vredi nervirati.
A što se tiče tvojih drugova, koji više ne izlaze zbog nekih devojaka jer su ih neke tamo ispalile ...e to stvarno ne razumem. Koliko vi imate godina?

Aham ne bi sa parama cvrc... a ovamo sve pricaju kako hoce da je nezavistan da zivi sam i te fore... Mislim da ni vi cure same ne znate sta zelite... I onda ovaj ne odgovara sto ima para ovaj ne odgovara sto nema para... :lol: i tako vreme prolazi i to sve budi neku gorcinu... koje se eto vidi... i onda padnu kriterijumi... ;)

Tako isto i tipovi... nekad prilaze... nekad ih mrzi da pridju... Nda i ovo za ravnotezu je isto poenta i za tipove... Ne smes ni previse bezobrazno i napadno a ni previse sporo i kilavo... Treba naci neki balans a cesto smo nesigurni kakv bi pristup kod koga prolazio... jer se jednostavno ne poznajemo dovoljno... Ali najpametnije su osobe one kod kojih prolazi bilo kakav pristup... ;) Koje umeju i spore da ubrzaju i brze da uspore... ;) Sve je to i zdravo razmisljanje a bogami i praxa... zato treba vezbati... ;)

A ovo me nervira kad cujem... izasla sa drugaricama da se istracari i nista drugo... pa se onda pitam koga one lazu sebe ili druge... Kao ne bi volele da se upoznaju i skapiraju sa nekim super tipom... ma da... folovi... Ili jednostavno vremenom ljubi gube samopouzdanje i energiju i padaju u tu melanholiju nenadanja... i onda lazu sebe... Imam ja takve drugove koji vise nece ni da izlaze... jer se ne nadaju nicemu... Trebas ih vuci za onu stvar da bi izasli... :lol: A ranije je bilo drugacije da... ;)

Ala me ti iskomentarisa....:rumenko:
To sa parama - pa i ja radim i nezavisna sam. Sa tim sam mislila da ne volim one tipove koji su preko noći postali "bogati" i koji misle da mogu da kupe devojku. A naravno i da ne bi neku lenčugu pa da ga ja izdržavam... Možda ne znam šta hoću ali odlično znam šta neću. Mislim da ima totalno normalno razmišljanje što se toga tiče...
A što se tiče priče sa drugaricama - pa ***, nekad imam nešto veoma bitno da porazgovaram sa drugaricom i nekad mi nije do muvanja...zar to nije normalno. Pa i mene su tipovi ispalili kad sam im prilazila, doduše ne tako često, ali dešava se. Ili da nekom tipu priđem a on nastavi posle da muva moju drugaricu. Al Bože, pa nije to kraj sveta...toliko muškaraca ima da se ne vredi nervirati.
A što se tiče tvojih drugova, koji više ne izlaze zbog nekih devojaka jer su ih neke tamo ispalile ...e to stvarno ne razumem. Koliko vi imate godina?

Ja bih reko da ti nemas vise od 2es..posto nije stvar u muvanju da li ti se hoce-nece..klinacki vrlo

Ja bih reko da ti nemas vise od 2es..posto nije stvar u muvanju da li ti se hoce-nece..klinacki vrlo

Šta da ti se hoće-neće? U principu govorimo o izbirljivosti, a mislim da ljudi moraju da budu izbirljivi da bi nekog našli ko im odgovara, jer čoveku ne odgovara svako..što je i normalno. Samo što postoji neka zdrava izbirljivost i neka izkarikirana. A to što si mi dao maksimalno 20 to je super...i u principu odgovara mom razmišljanju, pri čemu mogu reći da mnogi mlađi od mene zrelije razmišljaju, no možda je to kriza godina :D

Ako je izbirljivost kada tražiš da ti bude fizički privlačan, a interesantan za razgovor i druženje, onda jesam izbirljiva.

I ja te u tome potpuno podržavam.

Svako sebi bira sa kim će i koliko će...da li će ćelavog sa džipom ili studenta bez dinara. Ja mogu svakog da poštujem, i poštovaću ga. Ali sebi biram ono što želim i što meni odgovara.

I ja te u tome potpuno podržavam.

Svako sebi bira sa kim će i koliko će...da li će ćelavog sa džipom ili studenta bez dinara. Ja mogu svakog da poštujem, i poštovaću ga. Ali sebi biram ono što želim i što meni odgovara.

:lol:nista licno ali ispada da se od celog sveta jedva slazete sa 2-3 frajera u zivotu..malo je zastrasujuce..sad bih ti mogao prosuti onu cuvenu kako znas da mi nismo stvoreni jedno za drugo

Ма јооок, дај шта даш, нема везе!

Мислим, шта би уопште значило бити избирљив? Ваљда будеш са неким ако ти се допадне, ако ти се не допадне - не будеш.
Немам листу услова које неки евентуални треба да испуни пре него што се одлучим на неку везу.
Е сад, да ли ћу са тим неким остати у вези и каква ће врста везе бити - то већ зависи од тога колико и на који начин одговарамо једно другоме.

E, ту појаву међу данашњим клинцима (клинцима у односу на мене) сам и ја приметила. И оно што ме чуди је то што се момци и девојке уопште НЕ ДРУЖЕ МЕЂУСОБНО. Углавном се све води на то фамозно ''прилажење'' и на чекање прилажења.
Не видим данас онако велика мешовита друштва као у моје време, кад нас 10-15 момака и девојака изађемо заједно, и онда је много лакше неком момку са стране да дође и прикључи се у друштво, рецимо, па ако се зготиви са неком из друштва - онда се смувају.

Ово њихово прилажење ми данас личи на трговину: девојка седи намонтирана ко у излогу и чека господина савршеног да јој ''приђе'' и понуди добра кола, лову и престиж, а ако то нема, онда, мора да има макар ееекстра добру и оригиналну спику.
Ако није близу њене представе о савршенству - добија корпу!

Бојим се да су тренутно владајући, а наметнути са Запада, идеали женске лепоте и мушке успешности - оно што зеза у целој причи, па најчешће, несвесни своје просечности, очекујемо савршенство од друге стране!

:ok: .......

Neophodno je:
1. Da me privlaci fizicki, bez obzira kako izgleda, jer fizicki izgled nije presudan i uvek mi s edesavalo da se zaljubim u tipove prosecnog izgleda, ali sa posebnim sarmom, sa moje tacke gledista naravno.
2.Da mi odgovara mentalno i da ostvarimo dobru komunikaciju
3.Obrazovan
4.Slobodan i nikad ozenjen, eventualno ozenjen, ali da nije imao decu, jer stvarno nisam majka Tereza po tom pitanju, moji mladunci moraju biti broj 1
5.Relativno dobro materijalno obezbedjen, jer stvarno ne bih mogla da budem sa nekim bez prebijene pare u dzepu
6. Vredan, snalazljiv
7.Tolerantan, popustljiv i dobar prema meni, vrlo bitno
8.Covek od poverenja
9.Jak
10. Covek koji ne misli da sam samo za kucu, kuhinju i krevet
11.Ima jos ovo je samo ukratko

Ne mora da bude lep, trebao bi da bude bar malo višlji od mene.
Da li je crn, smeđ, plav...nije mi važno.
Strpljiv, pedantan, odgovoran.
Volim muškarce koji vole da poklanjaju cveće (makar i jedan mali cvetić ubran kraj nekog puta ako je poklonjen od srca).
Da voli decu i životinje. Da je optimista........i da je samo moj........ne tražim puno........;)

Vrlo sam izbirljiva.
Pri tome uopste nisam sigurna ni sta hocu ni sta necu.
Moji izbori su ponekad vrrrlo impulsivni, a ponekad potpuno pragmaticni.
I u 1 i u drugom slucaju je 50% sansa da izaberem pogresno.

I nisam vaga u horoskopu.

:rotf:ahaha..pod 11..ukratko..najbolje sto to nije kraj

Samo se ti smej, ja sam bila mrtva ozbiljna kad sam kucala ono:)
12.Mora da ima manire, prostak ne dolazi u obzir
13.Psa necu ni da pominjem samo cu da ga prikazem:)
14. Nadam se da nije alergican na prasinu i psecu dlaku, posto usisavam 2 puta mesecno:), moji pas je vaspitan i cist
15. Nadam se da nije izbirljiv ni sto se hrane tice i da ne voli nista masno, jer kuvam dva puta i koristim maslinovo ulje

Back