Aham ne bi sa parama cvrc... a ovamo sve pricaju kako hoce da je nezavistan da zivi sam i te fore... Mislim da ni vi cure same ne znate sta zelite... I onda ovaj ne odgovara sto ima para ovaj ne odgovara sto nema para...

i tako vreme prolazi i to sve budi neku gorcinu... koje se eto vidi... i onda padnu kriterijumi...
Tako isto i tipovi... nekad prilaze... nekad ih mrzi da pridju... Nda i ovo za ravnotezu je isto poenta i za tipove... Ne smes ni previse bezobrazno i napadno a ni previse sporo i kilavo... Treba naci neki balans a cesto smo nesigurni kakv bi pristup kod koga prolazio... jer se jednostavno ne poznajemo dovoljno... Ali najpametnije su osobe one kod kojih prolazi bilo kakav pristup...

Koje umeju i spore da ubrzaju i brze da uspore...

Sve je to i zdravo razmisljanje a bogami i praxa... zato treba vezbati...
A ovo me nervira kad cujem... izasla sa drugaricama da se istracari i nista drugo... pa se onda pitam koga one lazu sebe ili druge... Kao ne bi volele da se upoznaju i skapiraju sa nekim super tipom... ma da... folovi... Ili jednostavno vremenom ljubi gube samopouzdanje i energiju i padaju u tu melanholiju nenadanja... i onda lazu sebe... Imam ja takve drugove koji vise nece ni da izlaze... jer se ne nadaju nicemu... Trebas ih vuci za onu stvar da bi izasli...

A ranije je bilo drugacije da...