Da li ste ikada

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
chokolada:
DJ_MaRe:
Pa teme o sexu se zakljucavaju zato sto postoji poseban podforum za takve teme... A ma koliko glupo zvucalo ovakva tema o mucenju zivotinja mozda i treba da bude na tinejdzerima, jer stvarno ne znam na kojem bi drugom podforumu mogla da se otvori...
Plus, ko kaze da sve teme moraju da budu fine, lepe, i smirujuce... Naravno da ce se sa vremena na vreme provuci poneka bolesna poput ove... kao sto rekoh, nema razloga da je zakljucam...
Pa mozda ni na jednom! :idea: :roll:
Pa da treba da imamo teme o mucenjima, ubijanjima i tako... To je bas super! :roll:

Cokolado,on je u pravu...
Za ovih godinu ipo dana koliko sam moderator na ovom forumu,ovo je prvi put da ja ne pratim neku temu,jer ne mogu... Rekla sam njemu da je kontrolise i svratila sam kada sam videla njegov post,predpostavila sam da je doslo ne nekog nesporazuma...
Nemamo argumenata da je zakljucamo,a ja bih je prva izbrisala,a ne samo zakljucala...

Moon Child:
Nijedna zivotinja nije stetocina...
Hm...ma jeste, sa nase tacke gledista, a mi smo sa njhove isto stetocine, ali mi smo jachi...
Chek, a kako da sprecim da svrake svakodnevno uniste bar 10 jaja, ili da se odbranim od kera koji je resio da me gricne? Ubij gamad...

Baba jeste legenda - ima 120 kila, visok pritisak a jede masno pa razbija. a tek sto kuva...pogotovu slatkise i tako te gluposti...
jednom smo zajedno za manje od sat popili dva litra crvenog i pojeli po kile suvog vrata (koje su nam poslali njeni iz slavonije) i hleb i po, cisto da napomenem - nismo se napili, nimalo...

Master_Chief:
joGooOOD:
vi ste svi bolesni invalidi,i tako bih uzivala dok vas gledam kako vas svashe zrve ubijaju.... 8) ma da,,,svi ste vi fini,kulturni u zdrav mozak
Ma jeli?Sad se ti pravis kao kad se neki prave veci katolici od pape...Ja licno sam jako protiv mucenja zivotinja,zato licno nemam ni psa ni macku u kuci.Juce gledam na TVu kako u Kanadi ubijaju svirepo jadne foke :( ,pa to je zalosno,podje coveku suza kako ih bez milosrdja ubijaju...

ljudski mozak je najmracnija kreacije prirode...covek ubija iz zadovoljstva,nijedna zivotinja to ne bi uradila...znash,ja se jezim kad iko maltretira zivotinje i prebila bih ga,znash,no nekako nemam osecaj sazaljevanja(osim u nekim slucajevima)prema ljudima...pu gadovi jedni sick :roll:

ja sam kad sam bio malo tamanio redovno mrave, komarce i muve, a jednom me je prabaka ispustila iz vida u bashti a ja podavio nekoliko pilicja :cry:
sad sam sveo samo na ubijanje komaraca leti. chak ni mrave ne ubijam iako izlaze iz zida za vreme jela, u kuhinji, samo odmaknem sto da ne dodju u tanjir :p
shta cju, moram okajati grehe.

Keeper:
ja sam kad sam bio malo tamanio redovno mrave, komarce i muve, a jednom me je prabaka ispustila iz vida u bashti a ja podavio nekoliko pilicja :cry:
sad sam sveo samo na ubijanje komaraca leti. chak ni mrave ne ubijam iako izlaze iz zida za vreme jela, u kuhinji, samo odmaknem sto da ne dodju u tanjir :p
shta cju, moram okajati grehe.

idi u crkvu :wink: (hehe :twisted: :wink: )

@ jogurt: bio sam posle toga u crkvi mali milion puta.
@ alex: zashto pilicji? onako maaali zhuti samo kazhu 'pi-pi-pi-pi'.....'pip' kad ja im prekinem vrat..... ne znam, valjda mi je to sa 4god. bilo zanimljivo :pPp

ah, da, cjutim, zaboravih da sam obecjao sebi da ne pricham s tobom vishe.

Nikad mi nije palo na pamet da muchim, a kamoli ubijam zivotinje... :lol: Glupost. Mada, da li se rachunaju mala deca? :twisted: Obozavam da zajebavam klince. Npr. kad idem negde sa tatom i sestricom od 4 god (kolima) obavezno udjemo tata i ja, zalupimo vrata i ja joj kazem "pa pa" i ona pochne da kmechi. Ne znam zashto, ali to mi je umiranje od smeha. :lol: Naravno, to trahe 3 sec. I ja imam dushu. :twisted:

Keeper:
@ alex: zashto pilicji? onako maaali zhuti samo kazhu 'pi-pi-pi-pi'.....'pip' kad ja im prekinem vrat..... ne znam, valjda mi je to sa 4god. bilo zanimljivo :pPp

Da imas rep kako bih te mlatno o beton... :lol:

Keeper:

Јаааааааднииии :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Peruzzi:
ubili neku zivotinju, kada i kako?
Ja jesam jednu svraku, nesrecnim slucajem sam joj otkinuo nogu i prosuo creva po dvoristu iako sam hteo samo da je tresnem o zemlju i tako ubijem (naisao ker bas kad je letela prema zemlji pa je udarila o njega i rasturila se...). Steta, bila je namenjena da se okaci na motku ispred kokosinjca, kao upozorenje ostalima...posle je baba morala drugu da hvata.
yaaaaaaaaaooooooooo

Foxy_Cleopatra:
Peruzzi:
Ja jesam jednu svraku, nesrecnim slucajem sam joj otkinuo nogu i prosuo creva po dvoristu iako sam hteo samo da je tresnem o zemlju i tako ubijem (naisao ker bas kad je letela prema zemlji pa je udarila o njega i rasturila se...). Steta, bila je namenjena da se okaci na motku ispred kokosinjca, kao upozorenje ostalima...posle je baba morala drugu da hvata.
yaaaaaaaaaooooooooo
Cisto da dodam - kad sam podigao kanap na njemu je visila samo noga, ostatak je ostao sa crevima prosutim po zemlji....fuj. Nisam jeo ceo dan

ako vam je dosadno pogledajte ovo
http://www.ooze.com/ooze13/cats.html
dodacu kasnije jos nekoliko, sad nemam vremena, zove me keva da veceram

Foxy_Cleopatra:
Peruzzi:
yaaaaaaaaaooooooooo
Cisto da dodam - kad sam podigao kanap na njemu je visila samo noga, ostatak je ostao sa crevima prosutim po zemlji....fuj. Nisam jeo ceo dan

ako vam je dosadno pogledajte ovo
http://www.ooze.com/ooze13/cats.html
dodacu kasnije jos nekoliko, sad nemam vremena, zove me keva da veceram. Prijatno!

Izmasakrirala sam hiljade gusenica jednog leta (imala sam 5 godina)i nije mi žao-nahranila sam mrave njihovim debelim, masnim, 1cm dugim, narandžasto-zelenim crevima...buahahaha..inače nisam ništa ubila posle toga niti pre toga.

*Lenja_Pita*:
Izmasakrirala sam hiljade gusenica jednog leta (imala sam 5 godina)i nije mi žao-nahranila sam mrave njihovim debelim, masnim, 1cm dugim, narandžasto-zelenim crevima...buahahaha..inače nisam ništa ubila posle toga niti pre toga.

:lol: :lol: :lol: :lol: boze to tako bolesno-majstorski zvuci,a na neki nacin si dobro ucinila...nahranila si na hiljade baby mrava :P

joGooOOD:
*Lenja_Pita*:

:lol: :lol: :lol: :lol: boze to tako bolesno-majstorski zvuci,a na neki nacin si dobro ucinila...nahranila si na hiljade baby mrava :P

A i zaštitila gomilu listova na jadnom drveću!!! :D

A stvarno imaju tako šarena creva.

Hvala Peruzziju na onom linku... To je bilo upravo ono sto mi je trebalo da zakljucam temu...
topicclosed.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back