Da li ste ikada

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne,nisam...Ali osecam se krivom zbog toga sto je moja mala maca...Sletela sa 6 sprata kroz prozor i uginula.Ja smatram da sam kriva sto nisam zatvorila prozor.A ona je stalno skakala na njega...Uffff,kako sam samo plakala,celo leto!

Ps:Nemojte zatvarati temu,bas je zanimljiva,te zivotinje se ne mogu vratiti,i sta je bilo , bilo je.Ne znam zasto je bojkotujete...

kalliope:
:lol: stvarno je baba smesna :lol:
Ma idi.....seoska posla. Veoma cesto se vidja po bastama i ispred kokosinjaca kod nas mrtva svraka ili vrana koja visi vezana o konopac na nekom duzem stapu, i mogu reci da deluje. Naravno posle mesec dana kad pocne da se raspada, les se skine i baci negde

2. Sta vam smeta tema? Jesam je namerno ubio, pa sta sad. Imate nesto protiv trebljenja stetocina? Uostalom yebesh takvu zenu koja ne ume da zakolje petla i coveka koji ne ume da zakolje svinju (i ovcu)... I sad se svi kao grozite toga, i optuzujete pola srbije za genocid "jadnih" zivotinja, a s druge strane krkate meso... ajde stvarno...
A oni sto kolju macke i kerove i cerece ih po ulicama na razne nacine i odusevljavaju se time treba da odu kod chika psihijatra na razgovor.

3. Zaboravio sam da dodam da sam taj dan propustio ruchak i vecheru, ali sam otad prestao da budem gadljiv, tako da je chak i koristilo u neku ruku.

4. Tema nije o izivljavanju nad zivotinjama, vec o njihovom ubistvu, na bilo koji nacin (npr. autom u punoj brzini, ker pretrcavao preko puta...ebiga)

pa ja sam kao klinac u blokovima vezivo petarde za mackin rep. i peli smo ih na potkrovlje i gladali da li ce se docekati na noge. Jesu,ali.....džaba

btw

muškarci koji muče životinje imaju ogromno veći procenat sansi da postanu serijske ubice i krimosi

chokolada:
Ovde na tinejdzerima kada se otvori neka tema o (nedajboze) sexu odmah se brze-bolje bez objasnjenja zakljucava :roll: , a tema gde ljudi razmenjuju iskustva o tome kako su mucili jadne zivotinje (kuvali ih, pekli, zamrzavali, treskali od pod, sekli... :evil: ) ostaje?! :shock:
I ne mogu da verujem da je to nekome jos smesno i zabavno?! :shock: :evil:
Ma super ste... :roll: :roll: :roll:
Pa teme o sexu se zakljucavaju zato sto postoji poseban podforum za takve teme... A ma koliko glupo zvucalo ovakva tema o mucenju zivotinja mozda i treba da bude na tinejdzerima, jer stvarno ne znam na kojem bi drugom podforumu mogla da se otvori...

Plus, ko kaze da sve teme moraju da budu fine, lepe, i smirujuce... Naravno da ce se sa vremena na vreme provuci poneka bolesna poput ove... kao sto rekoh, nema razloga da je zakljucam...

U 6-7 razredu sam imao neku macku koja je imala obicaj da upadne u kucu i da se isere na fotelju.
I pored silnih izbacivanja i gadjanja svim i svacim uvek se nekako provuce.
leti kada su otvorena spoljna vrata ona uleti i isere se na pod (fotelja bila zauzeta) i potrci napolje.
Ja onako nervozan skocima za njom uvatim je (ni sam ne znam kako) i ne razmisljajuci je iz sve snage ispucam sa terase (2. sprat).
A ona je imala tu srecu da se nabije na siljke od ograde dvorista (ovo sam tek sutradan primetio jer je bila noc).

joGooOOD:
vi ste svi bolesni invalidi,i tako bih uzivala dok vas gledam kako vas svashe zrve ubijaju.... 8) ma da,,,svi ste vi fini,kulturni u zdrav mozak
Ma jeli?Sad se ti pravis kao kad se neki prave veci katolici od pape...Ja licno sam jako protiv mucenja zivotinja,zato licno nemam ni psa ni macku u kuci.Juce gledam na TVu kako u Kanadi ubijaju svirepo jadne foke :( ,pa to je zalosno,podje coveku suza kako ih bez milosrdja ubijaju...

DJ_MaRe:
Pa teme o sexu se zakljucavaju zato sto postoji poseban podforum za takve teme... A ma koliko glupo zvucalo ovakva tema o mucenju zivotinja mozda i treba da bude na tinejdzerima, jer stvarno ne znam na kojem bi drugom podforumu mogla da se otvori...
Plus, ko kaze da sve teme moraju da budu fine, lepe, i smirujuce... Naravno da ce se sa vremena na vreme provuci poneka bolesna poput ove... kao sto rekoh, nema razloga da je zakljucam...
Pa mozda ni na jednom! :idea: :roll:
Pa da treba da imamo teme o mucenjima, ubijanjima i tako... To je bas super! :roll:

Jao, sad mi je sinulo.

ja sam kad sam bila mala, pre polaska u skolu, imala papagaje, i sa drugaricom sam im cupala perje :oops: :oops: . tad uopste nisam znala da je to lose, ipak sam bila mala.
naravno da sad to ne bih uradila.
i jos mi je zao zbog svega toga. :cry: :cry:

ali ipak... peruzzi, baba ti je legenda.. :D

Master_Chief:
ja prezirem sintere :x :(

@sto se tice onih foka...pisala sam kandskoj ambasadi tad, i oni su me preusmerili na neko udruzenje ribara or somethin' like that, i njima sam isto pisala...A onda su oni odgovorili kako je 98% foka ubijeno na 'human' nacin... :? ma uzas!

I naravno da nijedna zivotinja nije stetocina!!!

Moon Child:
Master_Chief:
ja prezirem sintere :x :(

@sto se tice onih foka...pisala sam kandskoj ambasadi tad, i oni su me preusmerili na neko udruzenje ribara or somethin' like that, i njima sam isto pisala...A onda su oni odgovorili kako je 98% foka ubijeno na 'human' nacin... :? ma uzas!

I naravno da nijedna zivotinja nije stetocina!!!
Hm,na human nacin?I zamisli da ce u buducih nekoliko godina biti pobijeno oko milion foka...stvarno zalosno.Eh da setih se necega,za vreme hladnog rata izmedju USA i USSSR svi probali sa svakakvim spijunskim nacinima da se dokopaju informacija od one suprotne strane,e ja mislim dasu Amerikanci najdalje otisli po tom pitanju jer sam saznao dasu trenirali macke za spijunazu,operisu im mali spijunski mikrofon negde na telo i antenu operisu u rep,ali su od samog pocetka imali problema jer macka je vise mislila stomakom nego mozgom pa cim vidi misa ili vabca odmah pojuri za njima i zaboravi na zadatak,ali su onda "pametni" amerkinaci smanjili zeludac macki tako da ne bude gladna,i kad su mislili da je macka spremna oni je puste na prvu misiju,i posle 20 metara ovi sto su imali slusalice na usima u nekoj supi cuju prvo kako macka zamjauka i onda se culo samo tupo bum,sta se desilo,macku je pregazio auto posle 20 metara posto su je pustili.Ovaj projekat sa spijunskom mackom je kostao 5 miliona dolara...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back