Da li ste ikada zažalili ali baš, zato što ste potrošili i vreme i strpljenje na pogrešnu osobu, ili...

Evo ja ću probati da probijem led...
Mislim da od mog iskustva gore ne može, ali opet...

Bila sam u prvoj godini srednje škole tri meseca sa jednim likom. Nije to bila neka ljubav, niti "ozbiljna veza", ali ipak u tim godinama tri meseca je kao sad tri godine.

Viđali smo se redovno, ma sve ok.
I onda odjednom - nikad nije kući kad zovem (ah, fiksni telefoni...) I to je potrajalo...
Jednom za vreme velikog odmora idem sa društvom, kad on stoji sa nekom dvojicom.
Glupača, ja se obradovala što ga vidim, moj dečko, moj prvi dečko, i dotrčim do te grupe, glupača krenem da ga zagrlim, govorim u fazonu "jaoo, nemaš pojma koliko puta sam te zvala...", on me odgurne bukvalno i ledeno kaže "Imam devojku, ja sam rekao da kažu da nisam kod kuće ako ti budeš zvala.

Tako sam ja izgubila nevinost. Jel' može gore?

Evo ja ću probati da probijem led...
Mislim da od mog iskustva gore ne može, ali opet...

Bila sam u prvoj godini srednje škole tri meseca sa jednim likom. Nije to bila neka ljubav, niti "ozbiljna veza", ali ipak u tim godinama tri meseca je kao sad tri godine.

Viđali smo se redovno, ma sve ok.
I onda odjednom - nikad nije kući kad zovem (ah, fiksni telefoni...) I to je potrajalo...
Jednom za vreme velikog odmora idem sa društvom, kad on stoji sa nekom dvojicom.
Glupača, ja se obradovala što ga vidim, moj dečko, moj prvi dečko, i dotrčim do te grupe, glupača krenem da ga zagrlim, govorim u fazonu "jaoo, nemaš pojma koliko puta sam te zvala...", on me odgurne bukvalno i ledeno kaže "Imam devojku, ja sam rekao da kažu da nisam kod kuće ako ti budeš zvala.

Tako sam ja izgubila nevinost. Jel' može gore?
Sigurno da moze,samo pitanje je zasto tebe ovakva stvar muci i dalje.

...ili vam i nije toliko bitno (u smislu, sve se vremenom preboli).

Potpitanje: oni koji su imali skota za prvog dečka ili prvi put me posebno zanimaju. Kako se osećate (posle toliko vremena)?

U skladu sa mojim podznakom i gde mi je venera, nikad normalnog kod mene nije bilo od početka seksualnog isksutva. ;)

Ti si imala dečka par meseci, ja ga nisam ni imala. Dohvatio me neki tipos za koga nisam znala ni koliko ima godina ni kako se zove na moru. Nikakve info u nastavku života. Da, zvali su ga Bane nejgovi drugari to je sve što znam.

Banalni nastavak, kada sam odlazila sa mora prišla sam da mu se javim, a on reče čekaj da kupim cigare i onda ode i nisam ga ni videla posle . :)

Šalim se. Iapk se nasmejao i zagrlio me, ali se posle nismo ni čuli ni videli.

U skladu sa mojim podznakom i gde mi je venera, nikad normalnog kod mene nije bilo od početka seksualnog isksutva. ;)

Ti si imala dečka par meseci, ja ga nisam ni imala. Dohvatio me neki tipos za koga nisam znala ni koliko ima godina ni kako se zove na moru. Nikakve info u nastavku života. Da, zvali su ga Bane nejgovi drugari to je sve što znam.

Banalni nastavak, kada sam odlazila sa mora prišla sam da mu se javim, a on reče čekaj da kupim cigare i onda ode i nisam ga ni videla posle . :)

Šalim se. Iapk se nasmejao i zagrlio me, ali se posle nismo ni čuli ni videli.
To kao ona moja tema "Da li žene maštaju..." I posle mi kažu da žene ne maštaju, ovo je dokaz da ne samo maštaju nego se i dešava, hvala, Paula što si podelila ovo iskustvo.

Drustvo jel vama taj seks barem bio dobar a povredjene ste jer nisu ostali sa vama u vezi ili?
Odlično pitanje...ja sam mislila na emotivnom planu da li je neko bio povređen. Ali ako je nekome seks bio dobar, slobodno neka ubaci.
Meni nije ni mogao da bude dobar jer je bio prvi put. Nisam umela da se opustim.
Nisam bila čak ni napaljena, samo sam što pre htela da "skinem mrak", budala.

Back