- Poruka
- 385.800
Kao u rimsko doba samo u današnje vreme
Bube to rade bez problema i blama
Bube to rade bez problema i blama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radoznala aaa... Bi ti to jednomDa me neko ne bi prozvao odmah da kažem da nisam
Zato sam otvorila temu da saznamo kako to izgleda od onih koji jesu
Da ne lazem da nisam gledao neke amaterske klipove a i privatne vec tih svingera..Msm da je to i vid bolesti u glavi da se vrlo lako moze preneti neka infekcija ili ne daj boze i jaca zarazna bolest jer koliko sam skapirao tu se nezna koj koga ebe i ko se skim u medjevremnu ebe...Imam poziv, ali nešto mi se ne ide... Ljudska tela su mi najčešće ružna i odbojna, tim više ako su nepoznata. A naći sve lepe muškarce i žene za orgije vrv može tamo gde je puno novca![]()
I miris upravodeluje privlacno, ali nije za one kojima smeta miris. a ljudi u seksualnom zanosu miriskaju..sa svih strana, koliko god se predhodno prali.
just sayin'![]()
Ovo je opis pakla.a ovi drugi bi organizovali znojava tela jedno preko drugog uz mitra mirića ili šabana šaulića.
Vino pa double penetration?Pa ipak, žena da usvoji 2 muškarca, uz čašu vina na lepom mestu, mislim da je lepše i kulturnije od orgija !![]()
Moze i drugacije.Vino pa double penetration?
Ako sam i imala skrivenu želju sad je više nemam. Znači fuj!deluje privlacno, ali nije za one kojima smeta miris. a ljudi u seksualnom zanosu miriskaju..sa svih strana, koliko god se predhodno prali.
just sayin'![]()
Prvo, sta ko podrazumeva pod pojmom orgija?
Orgija je, po nekoj nezvanicnoj definiciji, sve vise od 1 na 1, a za trojku i cetvorku se moze bez vecih problema, naci super ekipa, da svako svakom odgovara, i u pogledu mirisa, izgleda, zdravlja....