Da li ste ikada učestvovali u orgijanju?

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
385.800
Kao u rimsko doba samo u današnje vreme

Bube to rade bez problema i blama :lol:

Clipbube.jpg

Imam poziv, ali nešto mi se ne ide... Ljudska tela su mi najčešće ružna i odbojna, tim više ako su nepoznata. A naći sve lepe muškarce i žene za orgije vrv može tamo gde je puno novca 🐍
Da ne lazem da nisam gledao neke amaterske klipove a i privatne vec tih svingera..Msm da je to i vid bolesti u glavi da se vrlo lako moze preneti neka infekcija ili ne daj boze i jaca zarazna bolest jer koliko sam skapirao tu se nezna koj koga ebe i ko se skim u medjevremnu ebe...

Ko ima prefinjen ukus, pre će ići da sluša Prokofjeva nego Cecu!

I ti prvi mogu organizovati orgije, ali to bi bile kulturiška orgije htedoh reči orgulje 😎😃, a ovi drugi bi organizovali znojava tela jedno preko drugog uz mitra mirića ili šabana šaulića.

Dakle, zavisi od žurke!

Pa ipak, žena da usvoji 2 muškarca, uz čašu vina na lepom mestu, mislim da je lepše i kulturnije od orgija ! 🥰

Ако социолошки и психолошки посматраш то, можеш запазити милион ствари ту.
Прва ствар код оргијања је масовни стокхолмски синдром код девојака.
Затим слабо финансијско стање девојака а углавном богато мушкараца, треће секс туризам, четврто бизнис.

Искрено оргијање једино имаш у неким сектама, али тамо се то не ради због пара него због веровања, наравно погрешног које је прешло у болесну интерпретацију неког култа ...

како год ... велика заблуда

А онај ко то уради само једном ...оно ајд да пробам из чистог авантуризма...то стварно не знам...нека неко други каже... зависи и од зрелости .. да ли је урадио са 20 година или 45

Poslednja izmena:

Back