Da li ste ikada osetili potpunu srecu?

Mislim da potpuna sreca ne postoji i da je teshko uopshte o tome govoriti,jer sreca je relativna....U sushtini sitnice su te koje choveka chine srecnim ...Ali mi smo toga svesni tek kada te sitnice prodju ili ishcheznu neosetno.Generalno,tako malo je potrebno da chovek bude srecan,a upravo to malo uvek nedostaje...

Ja upadam na temu iako ovde nikog ne znam.....
Ja sam osetila potpunu srecu jednog jutra,i to je potrajalo dok nisam zaspala ,odnosno probudila se popodne...to je bila sreca jer sam dostigla nesto sto sam dugo zelela i nisam verovala da ce se ikad ostvariti....eee, da mi je opet taj trenutak srece.....

micika_015:
Znate ono, uvek postoje neke brige u zivotu.Stalno neki problemi.A mene interesuje da li ste ikada osetili da vam je sve sredjeno, da vise nemate problema. Da li ste ikada osetili potpunu srecu? Ili uvek postoje brige...
Da jutros i noc pre nego sto smo se rastali. Krevet, mrak, Floydi i mi :razz:
sto kaze M.Antic
"Brige-
Zar ima briga?
Tuge-
Zar ima tuga?
Na merdevinama maste
U mladost hrabro se popni,
Tamo te ceka ona lepa,
Al' lukava duga"
Tako nesto, ne znam celu napamet....

Alexandra9:
aaaaa, ima ovde ljubitelja Anticja, lepo lepo... :mrgreen:
... i zhivi!
Sasvim zhivi!
Ne grickaj kao mish dane.
Shiroko zhvacji vazduh.
Prestizhi vetar i price.

Jer svaka vechnost je kratka.

Besmrtna pesma I
Divno. :da:
Jedna od omiljenih :) Volim sve njegove pesme. Uce te da zivis i kad ih citas kao klinac, imas velike sanse da jednom shvatis, koliko ti se retka prilika pruzila da zivis, i koliko, bez obzira na sve uvek moras ziveti, voleti svoj zivot. Mnoge njegove pesme pomogle su mi u zaista teskim trenucima...
"Nasmejani u ogledalu nekom dobiju zborano lice
Na ponekom uglu vreba poneka suza,
Godine postanu sivlje,
I svet dok hodas, sve vise ti je uzak,
A osmeh sve tisi i tisi, i nekako iskrivljen
Zato zivi, al sasvim
I ja sam ziveo tako, za pola veka samo stoleca sam obisao..."
Pozdravi...

ne znam.bilo je trenutaka kad sam bio presrećan,ali se nadam da nisam još doživeo i osetio potpunu sreću.mislim da se tako nešto dešava jednom u ovom je~nom životu i ne želim da mi se to sad desi pa da celog života, u tenucima velike sreće, znam da mogu biti još srećniji!bolje da tako nešto osetim kad omatorim i kad budem sa unučićima gleda Partizan u LŠ!:-)

.lemur.:
ne znam.bilo je trenutaka kad sam bio presrećan,ali se nadam da nisam još doživeo i osetio potpunu sreću.mislim da se tako nešto dešava jednom u ovom je~nom životu i ne želim da mi se to sad desi pa da celog života, u tenucima velike sreće, znam da mogu biti još srećniji!bolje da tako nešto osetim kad omatorim i kad budem sa unučićima gleda Partizan u LŠ!:-)

Ja ipak mislim da se potpuna sreca moze doziveti!Mada veoma retko,ali ipak mislim da moze.Verovatno jednom, 2 puta u zivotu,ili vise......ali sve zavisi od osobe do osobe i naravno od okolnosti ....i samog zivota!

Back